بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من ک هر وقت هر چی از طائفه شوهرم میپرسم از کوچیک ۵ سالشون تا بزرگ ۸۰ سالشون میگن نمیدونم . مثلا میگم عه کی اومدید چ عجب میگن نمیدونیم همینجوری یا میگم مانانت کجا رفته درحالی ک میدونه میگه نمیدونم
مامانم به دامادش خیلی محبت میکنه و معمولا طرف اونو میگیره چون دخترش که ازش ناراحت نمیشه و دل داماد هم باهاش نرم میشه و تازه بیشتر به میل اونا رفتار میکنه
کلا هم خیلی رازداره یعنی شده که شوهرم باهاش درددل کرده هیچی ب من نگفته کلی با هم سر و سِر دارن
من خودم کلا سکوت میکنم اکثرا با لبخند یا سر تکون دادن رد میکنم زیاد صمیمی نمیشم رک هستم هرچی باشه جلو روش میگم نه پشت سرش واحترام همسرم رو در همه حال نگه میدارم
مثلا خود شما تا حالا تو رزندگیتون از سیاست خاصی استفاده نکردین که اوصاع بر وفق مرادتون پیش بره. قطعا ...
عزیزم هربار خواستم با سیاست جلو برم طرف مقابل فک کرد پخمه هستم نمی فهمم بیشتر پررو شد همین شد که تصمیم گرفتم با ادما در شان و شخصیت خودشون برخورد کنم همونقد که بهم ارزش و احترام میزارن بهشون ارزش و احترام بزارم و دیگه حرص نمیخورم
نه صد در صد یکم ناخالصی دارم اما هیچ وقت کم اعتبار نشدم حرفم همه جا یکی بوده گاهی هم میبینم یکی نمیفهمه یا حرف زور میزنه و نمی حواد قبول کلا ولش میکنم یعنی می گم حق با شماست بهترین سیاستم همینه