منظورم وقتیه که سفر نمیرین و چمدان تو خونه هست ، من اصلا نمیتونم لباس تا کنم بذارم تو چمدان. لباسام همیشه باید تو کمد آویزون باشن . اونایی هم که تا کردنی هستند میرن توی کِشو 😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
یک سری لوازم که نیاز ندارم ودوست ندارم کسی اتفاقی ببیندشون پرونده پزشکیم .عروسک ولباسای بچه اینده ام
البوم عکس بچگیم عروسیم
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
تو کوچکترین چمدون هم یه سری ساک و کیف و اینجور چیزاست
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
منم چند وقتی همین کارو میکردم ، زمستونا لباسای تابستون رو توش میذاشتم و تابستونا لباسای زمستون رو ، ولی الان دیگه هر چهار فصل تو خونه لباس تابستونی میپوشم 😑 عادت ندارم بافت بپوشم