2777
2789
عنوان

آلرژی بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 23 پست
پسره  والا من ۷روز صب ظهرو شب فقط برنج و مرغ و کدو خوردم ولی بازم اذیت بودو شکمش بلغمی کار میک ...

خداروشکر عزیزم. منم از امروز همون رژیم دخترم رو گرفتم‌برای پسرم. دارم مرغ و برنج و سیب زمینی میخورم فقط😐شیرخشکش راحت گیر میاد؟ قیمتشم لطف میکنی بگی ؟

اپتامیل اچ آ مدفوع رگ خونی خوب وزن نگرفتن زیاد حاد نبود ولی لگ میخواستم خودم رژیم بمونم ازپا درمیو ...

بنظرم‌خوب کاری کردی من سر دخترم‌خیلی اذیت شدم حتی خونه مادرم هم میرفتم همش خجالت بودم باید میگفتم اینو بپزین اونو نزنین اینو بزنین😁 الان چن سالشه بچت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم. منم از امروز همون رژیم دخترم رو گرفتم‌برای پسرم. دارم مرغ و برنج و سیب زمینی میخورم ...

والا یکم دردسر داره باید دکتر بنویسه بعد ببرم غذا دارو تاییید کنه بعد داروخونه ولی قیمتش کمه ۲۳تومن

از دکترش خواهش کردم مال۲ماهو براش بنویسه که تا ۲ماه خیالم راحت باشه

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
نده بنظر من  اینجوری بچه اذیت میشه منم شیرم کم بود آپتامیل پپتی دادم پسرم خیلی بدتر شد  ...

آره خب درست میگی چاره ای نیس همون رژیمو بگیرم صب کنم چی میشه. مرسی خانومی 

بنظرم‌خوب کاری کردی من سر دخترم‌خیلی اذیت شدم حتی خونه مادرم هم میرفتم همش خجالت بودم باید میگفتم ای ...

۴سالس

من راه دور،بودم بچه اول اصلا نمیتونستم مدیریت کنم شوهرم اهرش گفت اگ بچه منه میگم شیرخشک بده نمیبینی نمیتونی خوب شد بحرفش کردم

البته بماند ک فضول زیاده ک چرا شیر خشک دادی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
والا یکم دردسر داره باید دکتر بنویسه بعد ببرم غذا دارو تاییید کنه بعد داروخونه ولی قیمتش کمه ۲۳تومن ...

ای بابا یعنی همینطوری از داروخانه نمیدن؟ آخه چرا اینطوریه

۴سالس من راه دور،بودم بچه اول اصلا نمیتونستم مدیریت کنم شوهرم اهرش گفت اگ بچه منه میگم شیرخشک بده ن ...

من الان با تجربه ای که داشتم میگم بهترین کارو کردی. تازه من خودم معدم هم داغون شد شده بودم چوب و استخون😁 الان دوباره یکم‌جون گرفتم که رژیم بگیرم اینسری خدا میدونه چه بلایی سرم میاد. فقط دلهره دارم که شیرخشک بهش نسازه یا ادا بده نخوره یا شیر گیرش نیاد یا وزن نگیره.... همش استرس اینچیزارو دارم

من الان با تجربه ای که داشتم میگم بهترین کارو کردی. تازه من خودم معدم هم داغون شد شده بودم چوب و است ...

شیرو هرسری ب پرسنل داروخونه بگو برلت سفارش میدم

برندای نختلف امتحان کن بالاخره میسازه

زود بهش شیشه بدی عادت میکنه نگران نباش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ای جانم چقدر سخت این همه زحمت کشیدی بچه دوم  هم آلرژی داره خیلی ناراحت شدم عزیزم بچه خواهرم آلرژی داره پنج سالشه به  فصل بهار  بهار که میشه   عطسه و آبریزش از بینی و چشماش طفلی هلاک میشه بردش بیشتر دکتر آخشته مخصوص نوزادان و کودکان عزیزم آدرس انیستا شو واست میزارمdr.mohsenakheshteh کاری که از دستم بر میاد عزیزم امیدوارم مشکل بچه‌ هات حل بشه اینم شماره تماسش 09981480088