سلام دوستان من ۲۳ روزه زایمان کردم یه دختر ۳ ساله دارم که آلرژی شدید داشت و مجبور شدم ۲سال رژیم سختی بگیرم که واقعا جونم دراومد و عذاب کشیدیم هردو. الان بچه دومم هم مث دخترم شده و فهمیدم آلرژی داره😐قشنگ یخ شدم نمیدونم چیکار کنم دکتر بردمش گف دوهفته صبر کن بدتر شدبیا ممکنه بشدت قبلی نباشه. ولی داره میشه دقیق مث دخترم. اسهال و دلپیچه و خس خس سینه و کیپ شدن بینی و استفراغ و دونای ریز تو صورت و شکمش موندم چه کنم شیر خشکیش کنم؟ والا دیگه جونی نمونده برام واس اینم رژیم بگیرم الان بنظرتون چه شیرخشکی بگیرم بدم بهش ؟ لطفا بیاین تجربه ای دارید بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۴سالس من راه دور،بودم بچه اول اصلا نمیتونستم مدیریت کنم شوهرم اهرش گفت اگ بچه منه میگم شیرخشک بده ن ...
من الان با تجربه ای که داشتم میگم بهترین کارو کردی. تازه من خودم معدم هم داغون شد شده بودم چوب و استخون😁 الان دوباره یکمجون گرفتم که رژیم بگیرم اینسری خدا میدونه چه بلایی سرم میاد. فقط دلهره دارم که شیرخشک بهش نسازه یا ادا بده نخوره یا شیر گیرش نیاد یا وزن نگیره.... همش استرس اینچیزارو دارم
ای جانم چقدر سخت این همه زحمت کشیدی بچه دوم هم آلرژی داره خیلی ناراحت شدم عزیزم بچه خواهرم آلرژی داره پنج سالشه به فصل بهار بهار که میشه عطسه و آبریزش از بینی و چشماش طفلی هلاک میشه بردش بیشتر دکتر آخشته مخصوص نوزادان و کودکان عزیزم آدرس انیستا شو واست میزارمdr.mohsenakheshteh کاری که از دستم بر میاد عزیزم امیدوارم مشکل بچه هات حل بشه اینم شماره تماسش 09981480088