2777
2789
دلیل جداییت

بمگه خودم و طرف مقابلم 

و اینکه خیلی سلطه گر بود اجازه هیچی بهم نمیداد و کینه ایی بود و میخواست ببره خونه مامانش ۵ماه بعد عروسی جدا شدیم .

ولی خب خیلی زور میگفت 

در هر صورت پشیمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمگه خودم و طرف مقابلم  و اینکه خیلی سلطه گر بود اجازه هیچی بهم نمیداد و کینه ایی بود و میخواس ...

مهتاب جون من احساس میکنم آدمیزاد در هر شرایطی که باشه از اون راضی نیست . خانم متاهل همش میگه اگه آقا بالاسر نداشتم این همه محدود نبودم و ... اونایی هم که مجرد یا مطلقه هستن از تنهایی ناله میکنن . 

ب هیچ وجه راضی نمیشد ولی از اونجایی ک پول پرست بود ۱۴ سکه ک مهرم بود اجرا گذاشتم بعد یک ونیم سال ک م ...

یعنی یک سال و نیم طول میکشه تا فقط قسطی بشه؟شوهر من اونقدری داره که مهریه مو ازش بگیرن یعنی مال منم طول میکشه؟

مهتاب جون من احساس میکنم آدمیزاد در هر شرایطی که باشه از اون راضی نیست . خانم متاهل همش میگه اگه آقا ...

عزیزم وقتی هم کفوو نیس اینطوری میشه وگرنه کسی از عشق محبت داشتن همدم و ... فرار نمیکنه