2777
2789
عنوان

خانومای کد بانو و خانه دار و شاد بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست
حرفاشون دقیقن عین مامانمه🤣😅 لااقل الان بگیر بگو خودت که وقت نمیکنی من تنهایی سختمه

اگه پیدا کنم شاید بگیرم

واسه حیاط که ماهی یک یا دوبار میگیرم

دو سه بار خودم تمیز کردم کل دستام آبله زد.دیگه خودش نزاشت ولی واسه خونه کسیو پیدا نکردم هنوز

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
حرفاشون دقیقن عین مامانمه🤣😅 لااقل الان بگیر بگو خودت که وقت نمیکنی من تنهایی سختمه

خدا حفظ کنه مامانتو💕

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قوربونت  شمام خیلی تاپیک خوبی زدی کاش این مدل تاپیکا پربازدید شه  کاربر اوپرا و مامالی۴ ...

سلام عزیزم

من اصلا کدبانو نیستم مهربون 

برخلاف مامالی که ته هنرمندی هستن

من حتی آشپزی بلد نیستم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام عزیزم من اصلا کدبانو نیستم مهربون  برخلاف مامالی که ته هنرمندی هستن من حتی آشپزی بلد نی ...

شما عشقی عشق ❤😍

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
شرمنده شدم

حقیقتو گفتم عزیزم ❤❤😍

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎