2777
2789
عنوان

خانومای کد بانو و خانه دار و شاد بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 36 پست
من خودم مجردم و خیلی کم کار میکنم ولی تجربه اطرافیانمو چیزایی که دیدمو میگم امیدوارم به کارت بیاد🌺 ...

الهی دورت بگردم

خیلی خیلی نکته های خوبی گفتی.بعضیاش واقعا یادم رفته بود.ممنون گلم🌷

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی دورت بگردم خیلی خیلی نکته های خوبی گفتی.بعضیاش واقعا یادم رفته بود.ممنون گلم🌷

قوربونت 

شمام خیلی تاپیک خوبی زدی کاش این مدل تاپیکا پربازدید شه 

کاربر اوپرا و مامالی۴ و ۱۳۷۸۸ رو تگ کن کدبانوهای خوبی هستن قطعا میتونن کمکت کنم من نتونستم تگ کنم 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
قوربونت  شمام خیلی تاپیک خوبی زدی کاش این مدل تاپیکا پربازدید شه  کاربر اوپرا و مامالی۴ ...

عزیزم میشه اگه زحمتی نیست شما تگ شون کنی ؟من اسم کاربری شون رو درست بلد نیستم

عزیزم میشه اگه زحمتی نیست شما تگ شون کنی ؟من اسم کاربری شون رو درست بلد نیستم

بله حتما اگه بتونم چشم

@اوپرا  

@13788  

عزیزان تاپیک استارتر رو بخونین و نکاتی که مهم هست رو بگین کدبانوهای عزیز😘😘 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
عزیزم من مجردم.منظورم داداشمه و بابام🥲

همسر من خیلی خیلی کمک میده ولی خونم صد و پنجاه متر میشه حداقل دو تا خواب و یه هال و یه پذیرایی بزرگ و آشپزخونه و یه سرویس بهداشتی بزرگ داخل و یکی  بیرون و ۸۰۰ متر حیاط داره.واقعا درمونده شدم.دو تا بچه ی کوچیکم دارم.دیگه واقعا هررر کارمیکنم  اون جوری که میخوام تمیز باشه نیست

ممنون عزیزم لطف کردی

فدات 

چشم عزیزم حتما ممنونم 😍😘💕

قوربونت 

عزیزمی 😍😍❤😘😘

عزیزم همیشه سعی کن نظم بدی مثلا مای هر چیزی مشخص باشه بعد ار استفاده هم خودت هم همسرت بایستی اونو سر جای تعین شده بزارید 

یه روز در هفته اختصاص بده بزای مثلا گردگیری کلی  با نمدونم فلان روز شست و شو سرویس بهداشتی و حمام 

معمولا موقع انجام کار هات یه موزیک شاد هم بزار این جوری حال و هوات عوض میشه 

خدایا شکرت 🙏🏻

درک میکنم خونه بزرگ واقعا تمیز کردنش مشکله ماخونمون دوبله،منو مامانم خیلی سختمونه. هرچقدرم میگه مستخدم بگیر انگار نه انگار،میگه دلم رضا را نمیشه.باید خودم تمیزکنم ولی شما مستخدم بگیری بهتره چون اینجوری خیلی سختتون میشه.

کاربری دست ۲ نفره🌱
درک میکنم خونه بزرگ واقعا تمیز کردنش مشکله ماخونمون دوبله،منو مامانم خیلی سختمونه. هرچقدرم میگه مستخ ...

آدم مطمئن پیدا نمیکنم بگیرم

بعدشم که واقعا شستن یکی دیگه به دلم نیست

قبلا هم شوهرم میگفت پولی که من با زحمت در میارمو میخوای بدی این و اون؟خودم میشورم اصلا.برو جاش واسه بچه ها خرید کن😅😅😅

خلاصه تا قبل از اینکه دیسک کمر بگیره کمک میداد،الان انقدر کارش زیاد شده که نه وقت داره نه میتونه