2777
2789

مثلا من خودم خیلی کارم زیاده توو خونه 

ولی امروز ک بعد مدتها دلم خاست اسپند دود کردم واقعا حالمو خوب کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم شیرینی خریدم با مامان و خواهرام خوردیم و حرف زدیم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

یه درس زبانی که تنبلی میکردم بخونمو تمومش کردم خیالم راحت شد و عجیب ساده بود برام

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
خونه نیستم گلم  چرا خراب شد آخه

ببین بکینگ‌ پودرم‌ انگار یه مزه بد داره

هم وانیل هم بکینگ پودر از این خارجیا‌ خریدم

وانیله رو که اصلا استفاده نکردم‌ انقد بوش‌ بد بود

ولی فک نمیکردم بکینگ‌ پودرمم‌ بو داشته باشه‌

چندروز‌ پیش کیک‌ شکلاتی درست کردم ‌یه بویی‌ میداد‌ فک کردم از پودر کاکائومه‌ امروز‌ که اینو درست کردم فک میکنم یا از بکینگ‌ پودره‌ ست یا از آرد یا شکر‌

نمیدونم بوی‌ بدی داره

قبلشم‌ کیک رنگی درست کردم‌ فک میکردم از رنگ خوراکیه س همش میگفتم ابن رنگا که نباید بو داشته باشن😅

چطور بفهمم‌ از چیه؟