2777
2789

سلام من ۶ سال عروسی کردم تابحال به همسرم پدر و مادرم تولدشو تبریک نگفتن اصلا ...  یبار پارسالم دعوت کردم تولد همسرمو نیومدن گفتن کار داریم پیچوندن  ...من دو تا خواهر دارم یکی دوم دبیرستان یکی سوم راهنمایی خیلی عاقلن تو تمام بحثا شرکت میکنن نظر میدن اصلا انگار نه انگار بچه هستن .... اونام اصلا تبریک نمیگن بهش ... شوهرم تولد خواهرام و مادرم میره هر سال ولی امسال گفت تصمیم دارم دیگه نمیام  فقط تولد مامانت و روز مادر من میام...  وگرنه تو هیچ تولدی نمیرم چون میگه خانوادت که بهم تولدممم تبریک نمیگن راست میگه واقعا  دعوتم کنم نمیان دیگه منم میخوام مثل خودشون باشم چرا کادو بدم تبریک بگم تولداشونو وقتی اصلا یه تبریک خشک و خالی اصلا نمیگن زشته ... برعکس خانواده شوهرم همشون بهم کادو میدن تبریک میگن ... بابامم خیلی پرتوقعه خودش هیچ خرجی برام نمیکنه پدرای خانواده شوهرم خیلی به دختراشون میرسن از همه نظر وضع بابامم عالیه والا ما ازش توقعم نداریم حتی جایی بوده یه تومن کم داشتیم نداده توقع خیلی بابام زیاد داره فقط یه تولدم بهم پول میده با عیدا دیگه به شوهرم هیچی ندادن از همون اول ازدواج تا الان 🙊🙈🙊🙈🙊🙈 امسال دیگه حرف شوهرمو گوش کنم هیچی نرم براشون بخرم تولد یه خواهرم نزدیکه بنظرتون بنده خدا حق داره توقع یه تبریک چیز زیادی نیست که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت موافقم با ادمها باید مثل خودشون رفتار کرد حتی نزدیکترین کست

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اسی میگه اونا به شوهرش تبریک نمیگن ولی شوهر اسی براشون سبد سبد هدیه میگیره

باشه به اون تبریک نمیگن به استاتر ک تولدشو تبریک میگن شوهرش کادو نده اما ایشون دخترشونه باید تبریک بگه وظیفشه