2777
2789
عنوان

رانندگی

147 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من امروز جلسه 7 عملی رانندگی بودم سر دور دو فرمونه خاموش کردم مربیم خیلی قاطی کرد گفت تو این دوازده سال شاگرد ب ضعیفی تو ندیدم

من بهش گفته بودم تاحالا رانندگی نکردم تازه دارم یاد میگیرم

ولی از اون جلسه دوم هی بمن میگفت ضعیفی یا هی شاگرداشو میزنه تو سرم

به شدت روحیمو باختم رغبت نمیکنم برم رانندگی کنم انقد استرسی شدم شب تا صبح چند بار از خواب رانندگی میپرم

به نظرتون چکار کنم

عوضش کن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اگه بلد بودم کلاس نمیومدم وظیفتونه هزار انقدر اموزش بدید تا یاد بگیرم منم فکر نمیکنم مربی‌ای به غرغرویی و بدی شما وجود داشته باشه

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
بگو اگه بلد بودم کلاس نمیومدم وظیفتونه هزار انقدر اموزش بدید تا یاد بگیرم منم فکر نمیکنم مربی‌ای به ...

الان یه سوال برا من پیش اومده واقعا جلسه هفتم کسی خاموش نباید کنه؟الان این خاموش کردن من یه چیز طبیعیه یا نه

الان یه سوال برا من پیش اومده واقعا جلسه هفتم کسی خاموش نباید کنه؟الان این خاموش کردن من یه چیز طبیع ...

من خودم هنوز کلاسم شروع نشده ولی دوستام که گواهینامه دارن هم خاموش میکنن وقتی تو ماشینشونم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.