2777
2789
عنوان

اونایی ک خواهر دارن بیان

144 بازدید | 16 پست

چقد باخواهرتون راحت هستین؟

من یدونه ابجی دارم سه سال ازم بزرگتره متاهل اصلا راحت نیستیم ینی نشده بشینیم ازمساعل زناشویی حرف بزنیم

همه همینطورن؟

تو عمرم به جز خواهرم اینقدر راحت نبودم🤣

فحش میدیم دعوا میکنیم هر چی در هر مسائلی شد با هم حرف میزنیم آخرش هم به دعوا کشیده میشه 🤣 بعدش همینجوری حرف میزنیم،  بدون اشتی😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عمرم به جز خواهرم اینقدر راحت نبودم🤣 فحش میدیم دعوا میکنیم هر چی در هر مسائلی شد با هم حرف میزن ...

منم اینجوری دوست دارم ولی منو خواهرم زمین تا آسمون فرق داریم اون اصلا اصطلاحات منو بلدنیست خیلی سادس رفتارش 

نه من باخاهرم خیلی راحتم تازه هردو متاهل ومن فقط یه بچه دارم گاهی اوقات که خیلی ناراحتیم زنگ میزنیم ...

ماهم اینجوری هسدیم ولی مثلا من مشکلات جنسی ک باشوهرم دارمو خواهرم نمیدونه ولی دوستم میدونه

ولش کن هیچوقت به خواسته ات نمیرسی. البته حرف زدن از اون مسایل که مد نظر شماست کلا اشتباهه. زنگ بزن م ...

منظورم رو بد برداشت کردین

درمورد اقدام هم با خواهرم نمیتونستیم حرف بزنیم

منظورم سایز چیز شوهرمون نبود. ک 

منظورم رو بد برداشت کردین درمورد اقدام هم با خواهرم نمیتونستیم حرف بزنیم منظورم سایز چیز شوهرمون ن ...

نه همچین فکری نکردم اما اینم نگو دیگه. منم خواهرم مثل شماست و با من خیلی فرق داره. و واقعا باعث اذیتم میشه