2777
2789
عنوان

سرفه ام بند نمی آد دیواره های گلوم خونی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست
میدونی چیه  من به همه چی حساسیت دارم خصوصا اسپند و کلا هر بویی که زیاد باشه  یهو بوی میو ...

حالا بازم دکترای ریه دیگه رو امتحان کن امکان نداره ادمو به حال خودش رها کنن حتما پیازداغشو زیاد کن و بگو بهم دارو بده

من سالها پیش یه دکتری میرفتم که استاد دانشگاه تهران بود و الان بازنشسته شده و قشنگ یه نسخه بلندبالا برام مینوشت و حتی منی که مشکلم بیشتر برای سینوسام بود دارو برای سینوسامم مینوشت بنده خدا و اسپری بینی مینوشت و ...

بعد هر وقت بهش میگفتم حس میکنم سینوسام عفونت کرده و داره اذیت میکنه و بویایی چشاییم رفته هفت هشت تا امپول میداد تموم علائم ریه و سینوسم خوب میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی اسپری های ک باید با تجویز پزشک کم زیاد بشه همون کمکت می‌کنه خوب بشی

مرسی که داری وقت میذاری گلم🌻💙

آخه تلفنی پدرم با یکی از دوستاش حرف زد گفت خرگوش باید بره وگرنه دخترت آسم هم میگیره ولی اقدامی نکردن پدرمادرم دلیلشم مشخصه چون خرگوش و خیلی دوست دارن منم دوست  دارم حاضرم با دستگاه نفس بکشم ولی این کوچولو نره از پیشم

ماسک بزنی کاراشو انجام بدی هم باز اذیت میشی؟

چند باری امتحان کردم خیلی بهتر بود 

ولی مثلا همون خواهربرادرم با مامان بابام می آن برش میدارن میبرن هی بعد من باید برم دنبالش برش گردونم 

یا ولش میکننن توی اتاقم مو میچسبه به تختم رو زمین به اونم حساسیت دارم