2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم مشکل هورمون همیشگی درمان نمیشه من پیگیرش نشدم ۲ تا بچه دارم و ۳۷ سالمه تازه دارم میرم لیزر موی زاید حتی چانه هم موی زاید دارم حالا با خدا هس که چقدر تاثیر بزاره،چون شوهرم براش مهم نیس منم پیگیر نشدم برم قرص های هورمونی بخورم

من موهای زائد زیاد دارم ولی پریودام‌منظم هس و کیست ندارم لیزر میرم ولی نمیدونم تاثیر میزاره این هورم ...

لیزر کنی دوباره برمیگرده منم فعلا دو جلسه دارم میرم واسه چونه و گردنم گفت حتما برو دکتر چون الکی داری میایی پولتو ب باد میدی 

بنظرم مشکل هورمون همیشگی درمان نمیشه من پیگیرش نشدم ۲ تا بچه دارم و ۳۷ سالمه تازه دارم میرم لیزر موی ...

لیزر کنی دوباره برمیگرده منم فعلا دو جلسه دارم میرم واسه چونه و گردنم گفت حتما برو دکتر چون الکی داری میایی پولتو ب باد میدی 

لیزر کنی دوباره برمیگرده منم فعلا دو جلسه دارم میرم واسه چونه و گردنم گفت حتما برو دکتر چون الکی دار ...

آخه اینترنت هم سرچ زدم نوشته همیشگی نیس چون من از دبیرستان این موهای چانه و موهای زائد ضخیم رو داشتم معلومه ارثی هس ،با قرص یه مدت درس میشه باز قطع کنی همون آش و همون کاسه

تاثیری داشته داروها برای موهاش؟؟ 

آره بهتر شده سینه هاشم داره بزرگ میشه اون هورمون های مردونه داشت

امضای خدا پای آرزوهاتون 🥰 تیکر رسیدن به آرزوم😍خداجونم پناه هممون باش❤💚💙💛💜❤
آخه اینترنت هم سرچ زدم نوشته همیشگی نیس چون من از دبیرستان این موهای چانه و موهای زائد ضخیم رو داشتم ...

از من ارثي هست فردا دارم میرم آزمایش اینا بدم 

خداکنه حالا داروهارو ک  میخام مصرف کنم بعدش برنگرده 

آخه اینترنت هم سرچ زدم نوشته همیشگی نیس چون من از دبیرستان این موهای چانه و موهای زائد ضخیم رو داشتم ...

ببخشید یه سوال داشتم اگه دوس داشتی جواب بده 

دور هاله ی سینه هم موی زاید دارید؟؟زیاد یا کم؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹