2777
2789
عنوان

ازدواج

108 بازدید | 7 پست

یکی از اشناها پیام داد که آشنا شیم بعد گفتم بیا با خانوادم مطرح کن گف تا عید بهم  وقت بده هنوز حقوقم ندادن دستم خالیه بعد از چن روز گف  بخالم بگم ی ابجیت بگه باهم حرف بزنیم گفتم ن بهتره ب مادرت بگی به خونمون بگه گف باشه بعدا پیام داد سلام خوبی جواب ندادم الان یک هفته س هیچ خبری نشد واقعا سواله برام چرا پیام داد و چرا خبری نشد اولش هم گفت قصدم جدیه

من خاستگاری دیگ دارم نمیدونم بگم بهش نگم

ببین هیچوقت موقعیت خوبتو واسه کسی ک نسیست ول نکن من عاشق ینفر بودم دیدم دست دست میکنه خواستگار خوب اومد بهش گفتم من نقدو ول نمیکنم نسیه بچسبم خدافظی والا منو منگول خودش کرده بود دوماه بعدشم عقد کردم الانم خداروشکر اون ادم فقط اهل پیچوندن بود

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرمی موقعیتش بهتره بهش جواب بده... این بهونش بوذه خاستگاری... باور نکن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ببین هیچوقت موقعیت خوبتو واسه کسی ک نسیست ول نکن من عاشق ینفر بودم دیدم دست دست میکنه خواستگار خوب ا ...

اخه من چ بدونم این خوبه یا خاستگاری بعدی میگم این واسه چی پیام داد اما نیومد

اخه من چ بدونم این خوبه یا خاستگاری بعدی میگم این واسه چی پیام داد اما نیومد

خب عزیزم خواستگار بعدیت مگ نمیخوادرسمی بیادشما راجبه کسی ک رسمی نیومده چرا میخوای فک کنی اونی ک میاد راجبش فک میکنن شما بهش بگو خواستگار داری اگ نیومد واقعا دیگ رواون یکی تمرکز کن 

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘