2777
2789

ویار بارداریم خیلی زیاده...قبلنا خیلی شکمو بودم و عاشق آشپزی و غذا الان سه ماهه یبار نشده یه بشقاب غذا بخورم....

امیدوارم این‌ویار تموم بشه بتونم از بارداریم لذت ببرم

البته واسع همین دردا هم شکر چهار سال و نیم منتظرم بودم....اما خب گاهی کلافه میشم🤨

دعا کنید خدا به همه ی منتظران نی نی بده

نی نی منو همه ی تازه مامان ها سلامت بیان بغلمون

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلافه شدم دیگه بخدا، دلم میخواد بشینم فقط گریه کنم، حالت تهوع امونمو بریده، هر چی میخورم احساس حالت تهوع دارم😖😤

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه چیز بگم الان رو تحمل کنی ؟ یاد وقتی بیفت که بچت با لذت غذایی که براش پختی رو میخوره . دولپی . انگار میجسبه به جون خودت   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یه چیز بگم الان رو تحمل کنی ؟ یاد وقتی بیفت که بچت با لذت غذایی که براش پختی رو میخوره . دولپی . انگ ...

وای دلم لرزید ..‌‌قشنگ گفتی.....خدا به دلت شادی بده...ینی زندم اونروز ببینم؟

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن

😭😭😭😭😭😭منم دلم برا آب خوردن تنگ شده آب میخورم حالت تهوع میگیرم بالا میارم.دلم کلی غذا میخواد ولی تا میبینمشون ازشون بدم میاد خدا کمک کنه این دوران هم به سلامت بگذره و همه منتظرا نی نی بغل کنن

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
امضات چقد قشنگه  بخونش بنظرم خودش یه دنیا انگیزه اس😍😍

آره باید بخونمش..یاده ناامیدی و مستاصل بودن اونروزا بیفتم....از خودم‌خجالت میکشم بابت این حس خستگی

وای دلم لرزید ..‌‌قشنگ گفتی.....خدا به دلت شادی بده...ینی زندم اونروز ببینم؟

وای خدا . ارهههههه . سایت بالای سر بچت . .وقتی داره شیر میخوره نگات میکنه میخنده . واییییییی انگار دنیا به روت میخنده .  

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
آره باید بخونمش..یاده ناامیدی و مستاصل بودن اونروزا بیفتم....از خودم‌خجالت میکشم بابت این حس خستگی

نه خجالت نکش 

تو هم انسانی ربات نیستی 

اشکال نداره گاهی خسته شی ناامید شی 

ولی بعدش به خودت انگیزه بده و خودتو شاد کن

😭😭😭😭😭😭منم دلم برا آب خوردن تنگ شده آب میخورم حالت تهوع میگیرم بالا میارم.دلم کلی غذا میخواد ول ...

خیلی سختع عزیرم‌می فهمم...من بالا نمیارم ببخشید  ولی مدام عق میزنم روزی دو تا دمیترون میخورم ولی تاثیر نداره .....سرم‌که میزنم توش آمپول دکیترون میزنن خیلی بهتر میشم...