2777
2789

سلام رفقا،من ازدیروز صبح پسرمو ازشیر گرفتم الان سینه ها پر شده ودردناک هست تونت خوندم یک عده میگن نباید دوشید تاخشک بشه ولی بعضی هاهم نوشته بودن باید دوشید تاتوده یاکیست نشه تروخدا اگه تجربه ایی دارید بگید چیکار کنم🙏❤

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام برا هماهنگ باز باحیا بخون ببین مورد پسنده

متوجه نشدم😐

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره

برو حموم زیر دوش بدوشش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اصلا ندوش عزیزم..چون بیشتر پر میشه..

صبر کن خودش خشک میشه کم کم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

وای عزیزم میفهمم چقد درد داره اطلاعی ندارم منم میخوام دوماه دگ از شیر بگیرمش

واقعا راه سختیه خداخودش کمک کنه پسرم دیشب تاصبح نخوابید وزجه میزد بمیرم براش😭😭😭

من تازه از شیر گرفتم یه ماهی میشه حتما از دکتر زنان یه قرص بگیر  خشک میشه من روز اول اذیت شدم یکم دوشیدم سوتین سفت بستم قرص خوردم سه روز اذیتی داره ولی بعد اون درد میره ورم هم بعد ۱۰ روز کامل از بین رفت اهان حتما یکم بدوش بعد دیگه دست نزن کمپرس یخ بزار که دیگه جمع نشه  دوباره 

برو قرص بگیر  و بدوش

قرص خیلی عوارض داره،بدوشم باز شیر تولید نمیشه؟😓

ببین یه جیزی نیگم حتما اینکارو کن تا فردا خیلی بهتر میشی .....فقط سوتین تنگ بپوش سفت بکشش بالا اصلا ور نرو که هی بدوشی جون فایده نداره...اینکارو کن عالیه سوتین تنگ 

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
برو حموم زیر دوش بدوشش

میترسم تولید شه باز یک خانمی دوشیده بود تا ۶ ماه بعد قطع شیر هنوز شیر داشت🤷‍♀️🤦‍♀️