2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 52 پست
ببخشید باکره ای؟

بله بخاطر همون میگم چون اینا خانواده ی هستن ک خرشون از مل بگذره باز اذیت میکنن مثلا نامزدی خوب بودن عقد ک‌کردیم اذیت شروع شد الانم باز ببخشمش باز برم تو زندگیو زنش بشم باز شروع میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه حوصله جنگ اعصاب داری صبر کن ۲ ۳ سال طول میکشه شایدم بیشتر 

میخام همون دو سه سال نشه زودتر تموم شه به خودش نمیشه بگم آخه طلاق توافقی میگ‌من طلاق نمیدم فوقش سالی ی سکه میدن بهت بمون خونه بابات همینجوری بهشم میگم بیا توافق کنیم اول میگ باشه بعد خانوادش یادش میدن میگ من طلاق نمیدم

من عقدم میخام ببخشم زودار تموم بشه بخدا دیگ عصابو حوصله برام‌نمونده ۱۸ سالمه 

پس حتما برو وکیل. جونذباید ثابت کنی دیگه بهرحال ک اذیت میشی سرخود ک طلاقتو نمیده دادگاه

بله بخاطر همون میگم چون اینا خانواده ی هستن ک خرشون از مل بگذره باز اذیت میکنن مثلا نامزدی خوب بودن ...

چون باکره ای یکم بهتره بهشون بگو تا کل مهریه رو نده خونش نمیرم

البته من نمیدونم دلیل طلاقت چیه نمیشه حل کرد؟

طلاق سخته ها عزیزم

میخام همون دو سه سال نشه زودتر تموم شه به خودش نمیشه بگم آخه طلاق توافقی میگ‌من طلاق نمیدم فوقش سالی ...

برا من حدود دو سال طول کشید چون طرف پول پرست بود بخاطر همون رضایت داد در ازای ببخش مهریه طلاق بده

چون باکره ای یکم بهتره بهشون بگو تا کل مهریه رو نده خونش نمیرم البته من نمیدونم دلیل طلاقت چیه نمیش ...

ن واقعا نمیشه چون آدمای بدی هستن منم منم مهریه گذاشتم اجرا ولی دلم میخاد توافقی تموم کنم بره بهمم میگن اولین جلسه رفتی نگو طلاق چون قاضی محکومت میکنه میگ تو مقصری دلیلم دارم برا طلاقم بد دهنه و اینکه دخلتای خییییلی بدجوره خانوادش 

برا من حدود دو سال طول کشید چون طرف پول پرست بود بخاطر همون رضایت داد در ازای ببخش مهریه طلاق بده

خب چرا آخه دو سال ینی زودتر نمیشد ؟ ببخشی و طلاق بیگری دقیقا اینا هم‌پول پرست هستن 

ینی خودش مطرح میکنه مهریه چجوری براش میبرن ؟ 

اگر خونه یا ماشین یا زمین یا حقوق داشته باشه به نفعت مصادره میشه.
البته حقوق نصف.
هر چیز ارزش داری که داره رو میتونی به دادگاه معرفی کنی تا دادگاه اون رو یا بفروشه یا همون رو بده بهت.
بقیه هم قسطی، سه ماهی یک سکه.
اول دستت رو پر کن، بعدا برو برای طلاق.
از مهریه ات اصلا کوتاه نیا. حقته

امضا بلد نیستم، انگشت میزنم.  https://ninisite.co/discussion/topic/7836215/%d8%ac%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2
ن واقعا نمیشه چون آدمای بدی هستن منم منم مهریه گذاشتم اجرا ولی دلم میخاد توافقی تموم کنم بره بهمم می ...

اره توی جلسه مهریه حرف از طلاق نزن

قربونت بشم فک میکنی این  دلایلو کدوم دادگاه و قاضی قبول میکنه برا طلاق

زن هیچ شانسی برای گرفتن طلاق نداره مگه اینکه اعتیاد شدید زندان بره ۵ سال یا ۶ماه گم بشه شوهرت

اگر خونه یا ماشین یا زمین یا حقوق داشته باشه به نفعت مصادره میشه. البته حقوق نصف. هر چیز ارزش داری ک ...

هیچی بنامش نی فقط کار را خودشه کارگاه داره ولی الان ب من اس میده میگ کارگاه برا من نی برا داداشمه ولی من میدونم ک برا خودشه حتی رفتمم دیدم ولی الان دروغکی هی پیام‌میده کارگاه ندارم ماله داداشمه من کارگرم سالی ی سکه میدم 

خب چرا آخه دو سال ینی زودتر نمیشد ؟ ببخشی و طلاق بیگری دقیقا اینا هم‌پول پرست هستن 

قبول نمیکرد ک فک میکرد جدی نیستم اینم میگفت مهریه میدم و میذارم خونه بابات موهات رنگ دندونات بشه ولی وقتی دید داره مهریه قسط بندی میشه خودش عجله داش زود تموم بشه

اره توی جلسه مهریه حرف از طلاق نزن قربونت بشم فک میکنی این  دلایلو کدوم دادگاه و قاضی قبول میک ...

ینی زن باید اسیر بشه تو ی زندگی ای ک دوس نداره و اذیت میشه بمونه خدااایا میخام زودتر تموم بشه 😢