2777
2789

سلام بچه ها من باردارم ۲۱ هفتمه..ساکن تهرانم.همیشه برای تفریح هر دوهفته ی بار میرفتیم دماوند اونجا ویلا دارن خانوادم...خانواده ی همسرمم ساکن تهرانن اما شهرستان خونه دارن..خودم از نظر روحی خیلی بهم ریختم...احساس میکنم دارم افسرده میشم..الانم سرماخوردم افتادم تو خونه.دکترمم گفته بهتره استراحت مطلق باشی..پدر همسرم کلا رفته شهرستان تهرانم نمیاد اونجا دستش گیره.مادرشوهرم هی میره اونجا میاد تهران ی مدت میمونه دوباه میره.

الان چندوقته شوهرم میگه بریم بابایینا رو ببینیم از تابستون ندیدمشون.منم میگم خب من ک نمیتونم بیام.توهم ک اخه چجوری دلت میاد سه روز منو بذاری بری...خلاصه الان چندوقته میگه از نظر روحی بهم ریختم...کارام درست پیش نمیره.فکرم خستس ...امروز بهش گفتم میخوای دوروز بریم دماوند خستگی در کنیم.میگه ن تو که استراحتی.حالا من شاید برم ی سر به بابایینا بزنم....من سکوت کردم.شما بودین چیکار میکردین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونا پدر مادرشن ، همسرت بهشون احتیاچ روحی داره و طبیعیه ، همونطور که تو از دیدن مامان بابات خوشحال میشی شارژ میشی دلتنگشون میشی اونم همینطوره و کاملا حق داره بره سر بزنه باهاشون باشه پیششون باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

تقصیر شماس ببخشیدا

اون میگ بریم شهرستان مریضی ولی برای دماوند مریض نیستی. بالاخره اونم حق داره خونوادشو ببینه

البته اگ حالت سرما خوردگی داری تا وقتی خوب میشی جایی نرید چون ممکنه کرونا باشه

میزاشتم بره

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

نه شما هم سرماخوردی و هم بارداری نباید تنها بمونی..این رو خودش باید درک کنه..زنگ بزن به خانوادش بگو ما خیلی دلتنگیم و نمی تونیم بیایم لطفا این یک دفعه رو شما هر طوری شده بیاید 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

شوهرم خودش نمیرفت چون شرایطمو میدونست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

تقصیر شماس ببخشیدا اون میگ بریم شهرستان مریضی ولی برای دماوند مریض نیستی. بالاخره اونم حق داره خونو ...

ببین تا دماوند یک ساعت راه دارم تا شهرستان اونا ۵ساعت..مشکل اینه..میدونی دلخورم همین خانواده ای ک میگی .پدرش از وقتی فهمیده من باردارم ک سه ماهه ی بار زنگ نزدن حال منو بپرسن...دلگیرم ازشون

خب بزار بره زندونیت ک نیست

منم دوست دارم باخودم کنار بیام بذارم بره.....اما میدونی خودم ازنظر روحی خیلی خیلی داغون ترم.وقتی هم خونست حواسش به من نیست پس من چی؟؟خب منم دارم عذاب میکشم