2821
2789
عنوان

ارایشگر

112 بازدید | 13 پست

واسه یه مجلسی خواستم موهامو اتو کنم رفتم ارایشگاه بهشم گفته بودم اتو کن. دیدم سشوار آورد موهامو سشوار کشید یکم صاف شد. گفت خب پاشو تموم. گفتم چی اتو نکردی هنوز. گفت سشوار کشیدم اتو شد دیگه. دوس داشتم بزنم بکشمش. گفتم نه من برم بیرون باز موعام برمیگرده حالت قبل میگفت نه به زور من اتو موشو اورد معلوم نبود خاموش بود روشن من ک هیچی حس نکردم از بیحوصلگی اتو کشید اونم چی دسته بزرگ بزرگ میگرفت اتو میکرد. هیچی بهش نگفتم ۶۵واسه ی سشوار مو کم پشت تا روی شانه گرفت. خودمم میتونستم سشوار بکشم خونه😑 واقعا چی باید گفت بهش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم اتو میکنم عالی میشه ۶۵هم خیلیی گرفته حداقل ۲۰

اینجا ک ما هستیم گرگان واسه اتوی مو که حداقل پایین تر از شانه باشه میگن ۷۰اونم اتو مویی که با حوصله و دقت باشه که قشنگ لخت باشه.

ولی این واسه مو کم پشت و تاروی شونه از من ۶۵گرفت. اونم چی فقط میشد گفت سشوار بود چون موهام هنوز حالت پف رو داشت.اتو میکنی کامل صاف میشه

مامان من یه بار رفت آرایشگاه منم واسه اصلاح رفتم باهاش به زنه گفت موهامو هایلایت نقره ای دودی بکن

زنه با هزار فیس و افاده و بی حوصلگی نشست رنگو گذاشت دیدیم موهای مامانم شد نارنجی هویجی 😐😐😐

مامانم گفت این دیگه چیه؟😳

زنه هول شد گفت ببخشید کارآموزم جای رنگارو عوضی گذاشته شرمنده که اینطوری شد ولی شما نصف پولو بده

گفتم چی؟ گند زدی تو موهای مامانم تازه میگی نصف پولو بده؟

هایلایت دودی نقره‌ای کجا نارنج هویجی کجا؟

پولو ندادم یکمم فحشش دادم اومدم بیرون

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خوب کاری کردی.چقد پررو بوده

اگه رنگش باز نزدیک به هم بود میگفتیم عب نداره اتفاقه دیگه

ولی هویجی و دودی نقره ای ببین چقد فرقشه؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اگه رنگش باز نزدیک به هم بود میگفتیم عب نداره اتفاقه دیگه ولی هویجی و دودی نقره ای ببین چقد فرقشه؟

درک میکنم عزیزم 

بعضی هاشون انگاری از دماغ فیل افتادن