2821
2789
عنوان

حمايت همسر

217 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من ي مشكل دارم كه ميخوام شما بهم راهكار بديد همسرم منو اونطور كه بايد حمايت نمي كنه اگه ي مشكلي برام پيش بياد دوست دارم فكر و ذكرش مثل مردهاي ديگه تو حل مشكل من باشه ولي تنهام ميزاره اگه بهش بگم اينكارو بكنم مي گه بكن بگم نكنم ميگه نكن اگه همسايه سرو صدا كنه بهش بگم برو تذكر بده ميگه ولش كن چند دقيقه ديگه تموم ميشه بگم فلاني با من اينطور حرف زد تو ي عكس العمل نشون بده ميگه ولش كن . سرويس مدرسه بچه بچه رو جا گذاشت يكساعت دربه در شده بوديم و نگران من رفتم داد وبيدا اين هيچ خلاصه نميدونم چيكار كنم شما بوديد چيكار ميكرديد

مث شوهر منه

توام ولش کن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی اینکه شما دارید جای ایشون ندای اعتراض سر میدید و بهش راه کار میدی - یکم شما بشینید و حواله کنید به ایشون به نظرم درست بشه!

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN
یکی اینکه شما دارید جای ایشون ندای اعتراض سر میدید و بهش راه کار میدی - یکم شما بشینید و حواله کنید ...

اگه به خودش حواله كنم كه صورت مسئله را پاك ميكنه و موضوع فراموش ميشه

شوهر منم این مدلیه.خودم کارامو میکنم.اصلا بش نمیگم دیگه.انتطاراتمو به صفر رسوندم ازش

پس و اسه چي شوهر كرديم مرد بايد تكيه گاه باشه و اگه مشكلي پيش مياد بگه تو كار نداشته باش من حلش مي كنم تو دوستانم دارم ميبينم اصلا نميزاره زنش نگران چيزي باشه

سلام عزیزم همسرت کلا دوست نداره زیر مسؤلیت بره

اره با اين كاراش كاملا مشهوده ولي ي نكته جالب كه منو گيج كرده اينه كه چرا وقتي از دوستان و حتي غريبه ها كاري ازش ميخوان خيلي پيگيري ميكنه و تلاش ميكنه ولي براي خانواده اينطور نيست 

اره با اين كاراش كاملا مشهوده ولي ي نكته جالب كه منو گيج كرده اينه كه چرا وقتي از دوستان و حتي غريبه ...

مثل همسر من که برای خودی نشون دادن پیش، دوست وفامیل همه کار می‌کنند خانواده‌ دوست نیستن