2777
2789

در حال خانندگی بودن و همزمان داشتن با یه دست تلاش می کردن دکمه کتشون رو ببندن

واقعن موندگار شد این تصویر برام 

همون لحظه تنها تفسیری که اومد به ذهنم ، جنتلمن بود

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارها ولی یکیش که واقعا دوست دارم همسرم انجام میده اینکه 

میخوایم بریم جایی یا از جایی میخوایم برگردیم نمیذاره خم بشم بند کفشم رو ببندم خودش برام میبنده😄

میگه دوست ندارم و درست نبست 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
این حرکتو خیلی دوست داشتم...یکی  بود که منو دوسم داشت میگفت وقتی  رسیدیم  به هم   ...

😐موهات رو براش بکنی😂

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

وسط دعوا منو میخواست بزنه ولی دستشو کوبید تو شیشه گفت حیف که خیلی دوست دارم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
😐موهات رو براش بکنی😂

اره میگفت دوتا تار مو با  یکی از تیشرت هات که بوی  تورو میده😐😐😂بدی بهم  تا کنارم باشه...چون شهرامون جدا بود...بعد میگفت وقتی رفتیم تو خونمون لپت همیشه تو دهنم باشه😑😑😑

داشتم از آزمایشگاه برمیگشتم گفتم از داخل پارک بزنم برم که نزدیک بشه مسیر

داشتم همینجوری میرفتم یهو دیدم پارک خلوته و دوتا پسر با فاصله دور از هم داخل پارک هستن

یکیشون خوشتیپ و شیک پوش بود و اون یکی ساده و معمولی

با خودم گفتم صد در صد اون خوشتیپه یه چیزی میگه بهم و یه تیکه میندازه خدایا غلط کردم از اینجا اومدم 😫

رفتم از کنار اون خوشتیپه رد شدم و در کمال تعجب چیزی نگفت ولی از کنار اون ساده که گذشتم چون انتظارشو نداشتم روح از تنم رفت 😳 برگشت گفت خوشگلِ چهارچشم دماغ نداشتی عینکتو کجا میذاشتی؟😐😐😐

من هیچی نگفتم ولی اون خوشتیپه دیدم از پشت برگشت داد زد بهش گفت هوووو بچه برو پی کارت ببینم برو تا نیومدم برو جوجه بازیتو بکن یالا 😡😡😡

خدایی خیلی خوشم اومد 😅چون فکرشم نمیکردم بخدا

راسته که میگن از رو ظاهر قضاوت نکنید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊