2777
2789
عنوان

بیاید چله‌ی نماز شب بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست
عزیزم الان مهم اینه که بری سر خونه ات.حالا یک سال اجاره باش بعد خدا بزرگه یا برو خونه مادر شوهرت چه ...

مرسی ک از این ک وقت گزاشتی و اینارو نوشتی اینارو خودممم میدونم ولی وقتی پستت رو خوندم ته دلم قرص شد

جدیدا هر چیزی ک میشنوم یا میبینم میگم این ی نشونه از خداست ک بهم بفهمونه

مادرشوهرم بندع خدا خیلی خوبع ماهه ولی اینجا خیلی بدی شنیدم دوس دارم خونمون پیش هم نباشع دوری و دوستی 

گناه من چیع ک اینطوری بشه چی میشه ما هم مثل خیلیای دیگع ی خونه داشتع باشیم

واقعاا همه جاااااا خدا دستمو گرفته هوامو داشته ولی برای خونع دار شدن دستمو نگرفت نمیدونم حکمت چیه ک اینو جور نمیکع

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
ببین وقتی همسرم اومد خواستگاریم بابام مخالف بود شددددید. بعد بعنوان سنگ انداختن که همسرم بره و نیاد ...

مرسی مرسی خیلی ازت حس خوبی گرفتم دلم قرص شد ممنون ازت❤

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوست دارم قبلنا گاهی میخوندم..سه تا بچه کوچیک دارم به نظرتون میتونم؟

میتونید فقط وتر رو بخونید

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س

التماس دعا.تو امضام نوشتم🤲

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
ان شاء الله 🌷

@حوراء۷۶ @136997 @ildaa 

از امشب چله رو شروع کنیم؟

الهی و ربی من لی غیرک .... لطفاً برای گشایش تو زندگیم یه صلوات بفرست و تو نماز شب‌هاتون دعام کنید خدا گره از کارت باز کنه بحق فاطمه زهرا س
منم  هستم  لایکم کنید دعا کنید منم با عشق ازدواج کنم و ازته دل خوشحال و راضی باشم

نمیدونم چرا تگ نشد اسمت موافقید از امشب چله رو شروع کنیم؟

بله به امید خدا ان شاء الله..دعا کنید بتونم♥️♥️

ان شأالله شده قبل خواب بخون البته نزدیک اذان صبح بهتره نشد همشو بخونی فقط وتر رو بخونه نشسته یا ایستاده هر دوتاش قبوله شعی کن شب بخونی اگر نشد شی بخونی فرداش قضاش کن میگن میشه قضا کرد ان شأالله که همگی برکات نماز شب رو از همون روز اول ببینیم التماس دعا

نمیدونم چرا تگ نشد اسمت موافقید از امشب چله رو شروع کنیم؟

سعادت ندارم همراهی کنم  ان شالله قسمت بشه منم بخونم  ان شالله همگی حاجت روا بشین برا منم دعا کنید ازدواج عاشقانه نصیبم بشه

منم میشه شرکت کنم؟؟؟یعنی ۴۰ شب بخونیم؟؟؟ دعا کنید به عشقم برسم 

اره عزیزم چرا نشه تعداد هر چی بیشتر بهتر ان شأالله که مستجاب الدعوه باشیم همگی از امشب شروع میکنیم من اسامیو یادداشت میکنم اسکرین بگیرید توی قنوت وتر برای حاجت روایی هم دعا میکنیم♥️🌹

سعادت ندارم همراهی کنم  ان شالله قسمت بشه منم بخونم  ان شالله همگی حاجت روا بشین برا منم د ...

عزیزم اگر عذرشرعی داری عیب نداره اسمت میمونه پاک که شدی شروع کن نماز رو نظر من اینه

بله به امید خدا ان شاء الله..دعا کنید بتونم♥️♥️

اسامیتون رو نگفتید کاربریتون رو نوشتم

@حوراء۷۶  @136997 @ildaa @دختردلشکسته 

من هم که اسمم @معصومه هست افرادی که شرکت کردند فعلا همین ها هستن یادتون نره دعا کنید برای هم تا خودتون حاجت روا بشید التماس دعا.         جیگر خانم و فندقی هم سفارش کردن دعا بشن