2777
2789
عنوان

هستین؟؟؟

209 بازدید | 31 پست

سلام من قبلا یک رابطه طولانی با یک پسری واشتم وکات کردیم بنا به دلایلی چون خیانت میکرد. رفتب ا یک خانوم خ... که عکساوفیلماشو دیدم بعد وقتی به این پسر گفتم بازم رفت باهاش. همه چیزشو به زنه میگه بیرون. میرن. باهم خوبن به حساب. دیروز عصر به من زنگید زنه. گفت اره توزنگ زدی چرا زنگ زدی بعد گفت ازادی میخای بزنگ میخای نزنگ. خیلی اعصابمو ریخته بهم. چیکارکنم. گفت منوهمه میشناسن با بابای پسره حرف زدیم فلان. چیکارکنم دوستان خیلی میخام یدونم رابطشون چجوره و بگم ک چرا به من زنگ میزنه اخه. برم به مادر پسره بگم؟؟ 

لطفابرای زندگیم دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگی کات کردی پس دیگه نباید بهش فکر کنی چرا میخوای به مادر پسره بگی؟

چون به من زنگ میزنه زنه. خیلی خرابه. خیلی با بابای پسره مشروب میخورن و...... زنه داغونه اصن

لطفابرای زندگیم دعاکنید
چون به من زنگ میزنه زنه. خیلی خرابه. خیلی با بابای پسره مشروب میخورن و...... زنه داغونه اصن

بلاکش کن .اصلا بهش فکر نکن

ی مدت تمام تلاشتو بکن که اصلأ به اون پسر فکنی بعد کم کم کامل فراموشت میشه

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
بلاکش کن .اصلا بهش فکر نکن ی مدت تمام تلاشتو بکن که اصلأ به اون پسر فکنی بعد کم کم کامل فراموشت میش ...

یعنی ازکسی پرس و جو نکنم؟؟ به مادرش نگم چرا اون زنه به من میزنگه؟ 

لطفابرای زندگیم دعاکنید
وقتی کات کردی دیگه اینجورچیزا نباید برات مهم باشه بیخیال اگه دوباره زنگید اصن جوابشو نده 

زنه یکجوری باهام حرف میزد خودشو خیلی بالا میدید. مومدم پسره میدونه طرفش چیکارس هرروز جاشه باباشم برده

لطفابرای زندگیم دعاکنید

بهتره عاقلانه فکر کنی

پسری که بعد هفت سال راحت بی‌خیالی شده، حالا با ی زن دیگه که خیلی داغونه به قول خودت ، مشروب هم کوفت می‌کنه اصلا میتونی زندگی کنی؟

از الان بهت بی احترامی می‌کنه ، بهت میگه اخلاقت بده و..‌‌(تو تاپیک قبلیت خوندم) چجوری میخوای زندگی کنی؟

این دندون خراب رو بکش بنداز دور

جاش ی مدت درد می‌کنه ولی بعدش راحت میشی

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
زنه یکجوری باهام حرف میزد خودشو خیلی بالا میدید. مومدم پسره میدونه طرفش چیکارس هرروز جاشه باباشم برد ...

بدرک ذهنتو درگیر آدمای عوضی نکن

شمارشو بلاک کن دیگه نتونه زنگ بزنه

بهتره عاقلانه فکر کنی پسری که بعد هفت سال راحت بی‌خیالی شده، حالا با ی زن دیگه که خیلی داغونه به قو ...

زندگی ک نه ولی دارم اتیش میگیرم فقط میخام یک کخی بریزم بهش

لطفابرای زندگیم دعاکنید