2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه دوستم داری خودکشی کن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4590 بازدید | 186 پست

وا ..چه حرف مززخرفی ...ببین اگه کاقعا دوستت نداره ،بهش بگو باشه اوکی ،جدا بشیم ،من درخواست میدم توافقی جدا بشیم ‌یا نه نصف مهریت رو بده ...چون وقتی میگه دوستت نداره اون زندگی بد جلو میره ...فرقی نداره مرد یا زنش ها 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
دقیقاااااا با همین غلظت بهش بگو گوه خوردی ... اونی ک لایق مرگ تویی.. احمق 

چون بهش گفتم گوه خوردی این حرفو گفت

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتتتتتتتت به هرچی شوهر زبون نفهم و احمقه که اعصاب برامون نذاشتن..لعنتتتتتتتتتت 

لععععععععنتتتتتتتتت

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بگو تو اگه واقعا دوستم نداری خودکشی کن تا بهم ثابت بشه وگرنه دهنتو ببند زر اضافه هم نزن

این زمین خانه ی حیرانی نیست                                                                         غیر یک شوخی کیهانی نیست

اها میخاد همه بگن تو مشکل داشتی اسمت بد در بره

بگو تو دیوونه ای خو طلاقم بده مهرمم تا قرون آخرش میگیرم😋

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
میگه تورونمیخوام،باهات زندگی میکنم به شرطی که مهریتو ببخشی،بهت یه زمین میدم وبنامت میکنم،بچه روهم خو ...

خو چرا زندگی میکنی؟

توی بیوتون میزنید دلداده به دلدار؟خود پروین اعتصامی اگه زنده بود میزد زید ممدم🥴یارو استوری گذاشته وایی ولنجک چه سرده داداش رباط کریمم سرده یه جور دیگه ثابت کن مایه داری.دلم واسه پسرم میسوزه فردا که بزرگ شد بخوام ببرمش مدرسه همه همکلاسیاش میگن اووف چه مامان جیگری داره 😎  خدایی حضرت ابراهیم خیلی با جنبه و مودب بوده من اگه میدیدم اتیش برام گلستان شده برمیگشتم سمت بت پرستا میگفتم دیدید ریده شد بهتون؟
میگه تورونمیخوام،باهات زندگی میکنم به شرطی که مهریتو ببخشی،بهت یه زمین میدم وبنامت میکنم،بچه روهم خو ...

این کار رو نکنیا،مهریه رو ببخشی طلاقت داده

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
طلاااق

کسی رو ندارم که بخوام طلاق بگیرم خاک برسر مامان بابای بیشعورم که منو گذاشتنو رفتن

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا