الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگه تورونمیخوام،باهات زندگی میکنم به شرطی که مهریتو ببخشی،بهت یه زمین میدم وبنامت میکنم،بچه روهم خو ...
خو چرا زندگی میکنی؟
توی بیوتون میزنید دلداده به دلدار؟خود پروین اعتصامی اگه زنده بود میزد زید ممدم🥴یارو استوری گذاشته وایی ولنجک چه سرده داداش رباط کریمم سرده یه جور دیگه ثابت کن مایه داری.دلم واسه پسرم میسوزه فردا که بزرگ شد بخوام ببرمش مدرسه همه همکلاسیاش میگن اووف چه مامان جیگری داره 😎 خدایی حضرت ابراهیم خیلی با جنبه و مودب بوده من اگه میدیدم اتیش برام گلستان شده برمیگشتم سمت بت پرستا میگفتم دیدید ریده شد بهتون؟
میگه تورونمیخوام،باهات زندگی میکنم به شرطی که مهریتو ببخشی،بهت یه زمین میدم وبنامت میکنم،بچه روهم خو ...
این کار رو نکنیا،مهریه رو ببخشی طلاقت داده
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡