2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکی بیاد یه راهنمایی خوب کنه . خیلی سخته بخدا . عذابه . باورت میشه الان تو پوشک خوابیده . یعنی ن ...

والا تنها راهش نخوردن سردیه و از ۸ شب ب بعد نخوردنه زیاده مایعات ولی خواهر من گوش نمیده دیگه پدرمونو در اورده😑

والا تنها راهش نخوردن سردیه و از ۸ شب ب بعد نخوردنه زیاده مایعات ولی خواهر من گوش نمیده دیگه پدرمونو ...

البته با توجه به طبع باید گرمی بخورن ک کبد خراب نشه

۷ سالشه عزیزم. فقط اب میخوره یعنی من اینقدر توپول روز آب نمیخورم . به دکتر گفتم میگه تومشگل داری برو ...

درسته اب خوردن خیلی عالیه ولی مثلا موقع غذا یا دو ساعت بعد از غذا مثل سم میمونه برا بدن

خوبه دخترتون اب میخوره بدنش سالم میمونه اما از ۸ شب ب بعد یکم باید مراعات کنه

یطوری نفهمه بده بخوره

اگه بدونی چه ورو جکیه . اینقدر رو باباش کارکرده که شوهرم منو دعوامیکنه میگه اصلادراین مورد بهش حرف نزن خودم براش پوشک میخرم . بنابردالایلی یه مدت اطرافیان پدری به دخترم حرف میزدن و درمورد پوشک دعواش میکردن که بچم استرس گرفته بود و توطول روزم براش سخت شده بود بعدش دیگه شوهرم به دخترم گفت اصلانی آن نباش خودم همیشه برات میخرم . حالا هم دخترم اینقدر ریلکس شده پوشکش تموم میشه سریع به باباش میگه بابایی یادت نره ها .   

درسته اب خوردن خیلی عالیه ولی مثلا موقع غذا یا دو ساعت بعد از غذا مثل سم میمونه برا بدن خوبه دخترتو ...

عزیزم ببخش توتاپیکت درددل کردم واقعا برای منه مادر سخت بود تاحال توخانواده ام چنین چیزی نداشتم وفکرشم نمیکردم که یه روزی بچم چنین مشکلی داشته باشه.