2777
2789
آخ که دلم آتیش گرفت ایناروخوندم خدابهت صبرواجرزینبی بده

ممنونم عزیزم خدا عزیزانت رو برات حفظ بکنه خدا اینطور خواسته برام خواهری هم ندارم که باهاش درد و دل بکنم ولی باز راضیم به رضای خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غمگینترینم چطور ازدسش دادی کسیو داری 

از ۵یا ۶سالگیم مریض بود نابینا شد تومور مغزی داشت.منم بی کسم ن خواهری ن برادری بابامم ک ازدواج کرده با بچه هاش خوشه منم شوهر کردم چ شوهری از اینم شانس نیاوردم از دار دنیا ی پسر دوساله دارم 

غمگینترینم خدا بهت صبر داده اونقدر ضعیفم من ک نگووو ..من خواهر وبرادر دارم ولی نیستن هیچ همدمی ندارم مادرم تنها دلخوشیمه تنها کسیه ک محبت دیدم ازش داره پر پر میزنه ازدرد شیمی درمانی زجر میکشم تیکه تیکه شده قلبم براش من نمیتونم زندگی کنم بدونش دیگه نمیتونم بازم بادلتنگی زندگی کنم 

غمگینترینم خدا بهت صبر داده اونقدر ضعیفم من ک نگووو ..من خواهر وبرادر دارم ولی نیستن هیچ همدمی ندارم ...

میدونم سخته خدا بهت صبر بده  من اینقد سختی کشیدم تو این ۲۰سال احساس میکنم ی ۷۰سالی دارم ادم قوی شدم الکی گریه نمیکنم دلتنگ کسی نمیشم میشه گفت بی احساس ولی قوی

حس میکنم تو زندگی کسی موندنی نیست هیچ انگیزه ای ندارم برا ادامه ...مادرم فرشته اس مادرم پاکه مادرم خیلی متدینه تا حالا عصبی نشده روم صداشو بلند نکرده اونقدر محبت دیدم ازش ک الان دارم اتیش میگیرم براش

یعنی الان دلتنگش نمیشی؟؟

چیزه زیادی ازش بیاد ندارم ک دلتنگ بشم ولی خب جای خالیشو احساس میکنم مثلا با خودم میگم اینهمه مشکلات دارم نمیتونم برم ب مامانم بگم اون دست بکشه ب سرم بگه غصه نخور درس میشع.ی دختر ۷۰سالشم باشه ب مادر نیاز داره بیشتر نیاز دارم بهش مخصوصا تو این موقعیت الانم 

وای خدای من حس میکنم جونمو بگیرن بهتره تا مادرم بره .من الان ۲۶ سالمه خوب میدونم مادر چیه محبت زیاد دیدم ازش چطور میتونم راحت باشم چطور دلتنگش نشم چطور گریه نکنم هنوز نرفته پیر شدم .من میمیرم خدا بیشتر اژ طاقتمه بیشتر از تحملمه ..