2777
2789

☝️

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

من هستم 

ولی من دوستم بهم گوش می کنه 

من نمی تونم بگم 

یعنی انگار یه چیزی نمی ذاره بهش بگم 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اعتماد کافی نداری بهش...؟

تنها کسیه که خیلی اعتماد کامل دارم

ولی اون بر عکس من خیلی خوبه 

خیلی خیلی خوب 

حقش نیست من افکار فاجعم 

درد و دل های اعصاب خورد کنم رو توی سرش خراب کنم

پس فردا عمل دارم

یک هفتست از استرس شب و روز نداره 

اون‌موقع من درد و دل های اعصاب خورد کنم درباره عملم رو بهش بگم دیگه داغون میشه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
تنها کسیه که خیلی اعتماد کامل دارم ولی اون بر عکس من خیلی خوبه  خیلی خیلی خوب  حقش نیست ...

این طرز تفکر جالبیه 

ولی گاهی شده دوستایی داشته باشی که همیشه به درد و دلشون گوش بدی و اونا حاضر نباشن؟

این امشب اذیتم کرد بیش از هرزمانی

دوست داشتم بشنوه ولی با شوخی و مسخره بازی جمعش کرد و اجازه نداد حرف بزنم این درحالی بود که چندین بار تا ۳ ساعت شده خود پای درد و دلش بشینم و از کار و زندگی و درسم بزنم تا حالشو خوب کنم 

این طرز تفکر جالبیه  ولی گاهی شده دوستایی داشته باشی که همیشه به درد و دلشون گوش بدی و ا ...

خوب ببین این خوبی تو رو می رسونه 

تو خوب بودی 

احترام گذاشتی 

ارزش گذاشتی 

ولی دیگه اون خودش ارزش خودش رو اثبات کرد 

فقط یه جایی خودتو خالی کن 

وگرنه می ترکی 

من آدم درونگراییم برعکس دوست فوق برون‌گرام

پس کلا درد و دل به زور می کنم 😁

خوب ببین این خوبی تو رو می رسونه  تو خوب بودی  احترام گذاشتی  ارزش گذاشتی  ...

جز اون دوست مورد اعتماد ندارم 

میترسم از بیان کردنش با مامانم چون میدونم طبق همیشه منو مقصر میدونه و دعوامون میشه و توی بحثاش با بابام راجب افسرده بودنمم دعواشون میشه.

برام این ناراحت کننده یود پس سعی کردم نذارم بقیه اینو حس کنن 

اما داره بزرگتر میشه بزرگتر میشه

ادمای دور و برم فکر میکنن خیلی خوشبختم هربار که گوشه گیر میشم فکر میکنن خودمو گرفتم 

هیچکس نمیفهمه 

این غمگینم میکنه هرشب وقتی همه میخوابن توی اتاقم خفه میشم

توی خلاء غرق شدم 

پیش مشاوره دانشگاه رفتم گفت احتمالا داری مرحله ای از افسردگیو رد میکنی باید بری پیش متخصص 

ولی ترسیدم به مامانم بگم 

جز اون دوست مورد اعتماد ندارم  میترسم از بیان کردنش با مامانم چون میدونم طبق همیشه منو مقصر می ...

منم توی دوره افسردگی شدیدم

به شدت درون‌گرا 

همش به فکر خودکشی 😁

هیچکس هم جز خودم نمی فهمه و نمی دونه 

تک تک حرفایی که گفتی رو درک کردم 😔

حداقل تایپ کن 

برای خودت 

یا بنویس 

منم توی دوره افسردگی شدیدم به شدت درون‌گرا  همش به فکر خودکشی 😁 هیچکس هم جز خودم نمی فهمه و ...

یوقتایی ادم دوست داره شنیده بشه 

نمیتونم پیش متخصص برم از طرفی جرات گفتن حرفامو پیش روانشناس دانشگاه ندارم چون ضمیمه مدرکم میشه و روی شغلم تاثیر میذاره 

نوشتن دیگه ارومم نمیکنه

بهت پیشنهاد نیکنم حتی اگه شده برو پیشم شاور مدرسه یا دانشگاه و کمی حرف بزن 

تا مدتی لاقل کمتر احساس میکنی و خالی میشی

یوقتایی ادم دوست داره شنیده بشه  نمیتونم پیش متخصص برم از طرفی جرات گفتن حرفامو پیش روانشناس د ...

آره درسته

اميدوارم خالی بشی و آرامشت رو به دست بیاری 

نه حرف نزدم 

مشاور خوبی نیست 

مهم نیست

آره درسته اميدوارم خالی بشی و آرامشت رو به دست بیاری  نه حرف نزدم  مشاور خوبی نیست&n ...

امیدوارم مشکل هردوتامون حل بشه 

ممنون که توی تاپیکم شرکت کردی

شب خوشی داشته باشی❤

امیدوارم مشکل هردوتامون حل بشه  ممنون که توی تاپیکم شرکت کردی شب خوشی داشته باشی❤

شبت بخیر 💓