2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 😞

118 بازدید | 16 پست

خانما من سه روزه از پریودم میگذره گاهی وقتا ترشح سفید کشدار و گاهی هم ترشحاتی ببخشید مثل سفیده تخم مرغ هست 

چند روزه زیر دلم درد میکنه شدید نه اما خب یهو درد میگیره یا تیر میکشه و همچنین عضلات دست و پا و کمرم یهو میگیرن

بی بی چک منفی هست و عفونت هم ندارم به نطرتون ممکن باردار باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش بده

به همینی که تو امضات قسمش دادی تا اخر متوسل شو

جواب میگیری، ولش نکن

برات صلوات فرستادم

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
به همینی که تو امضات قسمش دادی تا اخر متوسل شو جواب میگیری، ولش نکن برات صلوات فرستادم

ممنون گلم

زیاد متوسل شدم

جوابمو ندادن😭

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 
باشه عزیزم مرسی  چون چند روز پیش رفتم دکتر زنان گفت عفونت نیست

به هرحال علائمت مثل عفونته اگر بیبی منفی شد

دکترت رو عوض کن و برو پیش یه متخصص حاذق

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
ممنون گلم  زیاد متوسل شدم جوابمو ندادن😭

میدن ان شاءالله

همین فرمانده کوچک امام حسین جواب منو بعد سه سال داد

به هرحال علائمت مثل عفونته اگر بیبی منفی شد دکترت رو عوض کن و برو پیش یه متخصص حاذق

ممنون 

حتما 

اما خب قبلا که عفونت داشتم مثلا سوزش و خارش و درد موقع راطه داشتم اما الان اصلا این جور نیست