2777
2789
عنوان

بیبی چک بعد از دوماه و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6382 بازدید | 18 پست
ااااخ ااااخ مشکلت که دقیقا عینه منه ‌. منم رابطه سطحی داشتم ۲۰ روز عقب انداختم . استرسسس پشت استرس ش ...

نه دبگه تو هم منفی شده همه چیت پس چیزی نبوده . دکتر به منم مدروکسی پروژسترون داده گفت هر وقت پریود شدی بخور . به نظرت شروع کنم الان بخورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من تاالان دوماهه ک پریودنشدم حدودا یماه پیش رابطه که داشتم قرص اورژانسی زیادمصرف میکردم قبلشم همش قرص میخوردم و ی هفته درمیون همش پریود بودم من چون خیلی استرسیم ووسواسم قرصارو میخوردم ذهنم اروم شه وگرنه اصلا نیازی به قرص نبودو مطمعن بودم که چیزی نشده حالا حدودا چندروز پیش من بیبی چک زدم و همون اول سمت منفی رفت صبرم کردم ولی بازم تغییرنکردو منفی بود دکترهنوز نرفتم اما یه پست دیدم ک عقب افتادن پریود نشونه بارداریه بنظرتون ازاون همه قرص که خوردم میشه مشکلی برام پیش اومده باشه؟ زعفرون و اینجورچیزاهم خوردم ولی پریودنشدم

ااااخ ااااخ مشکلت که دقیقا عینه منه ‌. منم رابطه سطحی داشتم ۲۰ روز عقب انداختم . استرسسس پشت استرس ش ...

هنوز هم عضوی؟ جون عزیزت کمک کن به من اگه عضوی عین خودتم من توهم ولم نمیکنه بیبی چک ازمایش بارداری سونو بعد ۱ ماه همش منفی طبیعی عادی بود تازه بیبی چک ۳ بار دادم منفی بود

دوبارم پریود شدم