2777
2789
عنوان

بیبی چک بعد از دوماه و نیم

6383 بازدید | 18 پست

من پریودم نامنظمه . بعد یه رابطه سطحی بیست روز بعد پریود شدم . دیگه رابطه نداشتم . دو ماه بعد پریودم دو تا  بیبی چک زدم و منفی بود نیم ساعت نگاهش میکردم همچنان منفی بود . . اگه ماه دوم بارداری باشم بیبی چک مثبت بودنش رو حتما پر رنگ نشون میده یا میتونه در حد هاله هم باشه ؟

انقد تو تاپیک های دیگه بزور هاله پیدا کردن که نگران شدم دیگه . میگم شاید یه هاله خیلی خیلی کمرنگ بوده من ندیدمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان عکس بیبی چکتو داری بذاری؟ 

نه والا اخه تا نیم ساعت منفی بود . بعدشم گذاشتمش کنار دو سه روز بعد رفتم بندازمش بود هنوزم منفی بود . مگه اینکه یه هاله ی میکروسکوپی داشته من ندیدم . هورمون بتا تو دو ماهگی خیلییی مقدارش بالاعه اخه من در انتظار یه خط پر ررررنگ بودم ولی خب چیزی نشون نداد

نه والا اخه تا نیم ساعت منفی بود . بعدشم گذاشتمش کنار دو سه روز بعد رفتم بندازمش بود هنوزم منفی بود ...

آزمایش، بتا بده ببین 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
آره. همش توهم بارداری

نمیدونم والا انقد استرس کشیدن که همش حالت تهوع دارم حالا نمیدونم این تهوع حاملگیه یا استرس😅😅

البته خود استرس هم پریود رو عقب تر میندازه هووووف واقعا دارم میبرم دیگه . دیروز امپول پروژسترون زدم ببینم چی میشه 

فعلا که بعد از تزریق امپول فلج شدم نمیتونم حتی بشینم .  خوب بشم حتما ازمایش میدم

ااااخ ااااخ مشکلت که دقیقا عینه منه ‌. منم رابطه سطحی داشتم ۲۰ روز عقب انداختم . استرسسس پشت استرس شب و روز نداشتم . بیبی چک دادم منفی شد ولی باز وسواس فکری داشتم چون اصلا نه لکه بینی داشتم نه چیزی . رفتم ازمایش خون دادم منفی شد باز صبر کردم پریود نشدم دیگه منم استرسسسس بازززز بیبی چک دادم منفی شد دیگ مطمعن شدم نیستم اخه اگه بودم حداقل یه هاله از خط دوم بود .قرص مدروکسی پروژسترون و روز دوتا شروع کردم ده عدد خوردم لک دیدم اول ، بعد تبدیل ب خون شد رفتم دکتر چون سر خود قرص و خوردم ، گفت خوب کاری کردی ، و دیگ قرصارو نخوز چون دیگ پریود شدی ، دوتا ازمایش واسم نوشت سونو و از خون هورمونی ، امروز رفتم ازمایش خونم و دادم تا جوابش بیاد ببینم چیه ، ولی هنووووز ک هنوزه توهم و استرس دارم ، ولی تو اصلااا نگران نباش اگ بیبیت منفی میشه منفیه چیزی نیست ، حتما تنبلی تخمدان داری ، امیدوارم منم همین باشه ، هنوز شیطونه میگه برم بیبی بدم🤦‍♀️