2777
2789
عنوان

آریشگرا بیایننن

98 بازدید | 14 پست

من موهام کراتینه کردم خیلی خوب شده و راضیم..قبلا موهام پف و وز شدید داشت..الان خیلی خوب شده فقط یه مشکلی داره اونم اینکه زیادی صاف شده جلو موهام خلوت شده..حالا میخام جلو موهام کوتاه کنم یکم جلوه بده به موهام..بنظرتون بکنم؟؟یا ن؟؟در ضمن چه مدلی بزنم ؟مثلا چتری خوبه؟؟من صورتم بیضی شکل و کشیدس ولی تپله

برو جلو آینه موهاتو مدل چتری با گیره مو جلو سرت بزار ببین میاد بهت ولی فک کنم نیاد 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارک باشه چند وقته کراتینه کردی منم می‌خوام کراتینه کنم اگه میشه راهنماییم کنی

من چهار روزه کراتینه کردم..با کلی تحقیق  رفتم پیش یه ارایشگر متخصص..از مشتری های قبلشم پرسیدم راضی بودن..حتما اگ خاستی کراتین کنی جای امنی برو که موهات دچار ریزش نشه

نمیدونم ولی بهد یه ماه یکم ازون حالت درمیاپ فرق باز کن چپ بریز گیره بزن

مال مشتری های همینک رفتم پیشش کراتین کردم بعد هشت ماه بازم صاف بود..میگف اگ خوب نگهداری کنی تا یه سال یا یکو نیم سال میمونه

خب چیکار کنم؟؟بلند تر از چتری بزنم؟ یه مدل بگو

توی نت مدل جلو سر زیاده برو ببین 

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
خوب الان همه مواد ها برزیلی هست 

خب یجا برو که مشتری های قدیمیش راضی باشن و دچار ریزش نشده باشن..و حتما به پیج اینستای آرایشگر سر بزن کامنتارو بخون و ببین کارش چطوره