2777
2789
عنوان

نیاز ب راهنمایی مامانای گل دارم

106 بازدید | 16 پست

پسرم چند روزه دوتا مراورید سفید یدفعه جوونه زده 9 ماهشه و مرددم جشن دندونی بگیرم یا ن فقط خانواده ها ولی خب فرقی نمیکنه مهمونم کمم باشه باز باید تم و خیلی از کارار بکنم شما باشین میگیرین یا نمیگیرین جشن تولد میگیرین 3 ماه دیگه مفصل 

میترسم نگیرم پشیمون شم از ی طرفم خیلی زحمت داره و وقت زیادیم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هیچ نوع جشنی نگرفتم ولی تولد میگیرم البته اونم از دو سالگی چون یکسالگی هنوز بچه درک و تواناییهاش کمه و لذتی از اون محیط نمیبره برای یک سالگیش یه کیک میگیرم و یه اسباب بازی ولی از دو سالگیش جشنای مفصل میگیرم

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
من جشن تولد میگیرم ولی جشن دندون نگرفتم وا مگ چقد وقت میگیره یه شبه اگ میدونی وقت نداری خب نگیر

اونشب ک بله ی شبه ولی هزار جور کار داره کیک میوه پختن اش و کلی چیزا حداقل چند روز درگیرت میکنه حالا عیب نداره ولی پسرم یکم بهانه گیری میکنه نمیخام اذیت بشه میخام بدونم اونایی ک نگرفتن پشیمون نیستن از نگرفنن

من که هیچ نوع جشنی نگرفتم ولی تولد میگیرم البته اونم از دو سالگی چون یکسالگی هنوز بچه درک و تواناییه ...

اره بچه ک سال اول متوجه نیست ولی پدر و مادرا ذوق دارن الان جشن دندونیم دوست دارم با همه تفاسیر بگیرم ولی از حرفایی ک بقیه میزنن ادم میمونه یکی میگه من میام یکی میگه کادو نمیدم و ...من برای دل خودم میخام بگیرم ولی مهمونیم ک انگار ب زور اومده خوشحالم نمیکنه

اونشب ک بله ی شبه ولی هزار جور کار داره کیک میوه پختن اش و کلی چیزا حداقل چند روز درگیرت میکنه حالا ...

من ک کیک اماده سفارش دادم چیزای دیگشم دوساعت نشد ک انجام دادم بادکنک یا تضیین یا شربت یا پفیلا درست کردم قنادی شیرینی چیزای دیگ دوسه ساعت نمیشن

من ک کیک اماده سفارش دادم چیزای دیگشم دوساعت نشد ک انجام دادم بادکنک یا تضیین یا شربت یا پفیلا درست ...

منم نظرم کیک فوندانت هست شکل دندون و پفیلا میوه و اش و ژله با ساندویچ و خب تم و ظرفا و دیزایین خونه م هست استند بادکنک همه رو سوال کردم 

اره بچه ک سال اول متوجه نیست ولی پدر و مادرا ذوق دارن الان جشن دندونیم دوست دارم با همه تفاسیر بگیرم ...

به خودت بستگی داره به روحیاتت مثلا غصه ی حیف شد جشن نگرفتم خیلی بهتر از فلانی اینو گفت فلانی اون کارو کرد فلانی نیومد و تهشم خستگی و کلافگیه بچه و خودتونه بنظرم

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
به خودت بستگی داره به روحیاتت مثلا غصه ی حیف شد جشن نگرفتم خیلی بهتر از فلانی اینو گفت فلانی اون کار ...

دقیقا ادم میخاد جشن بگیره خوشحال باشه ولی ی وقتایی زهرت میکنن و من تا امروز خیلی کارا فقط بخاطر دل خودم و یادگاری پسرم انجام دادم 

اره بچه ک سال اول متوجه نیست ولی پدر و مادرا ذوق دارن الان جشن دندونیم دوست دارم با همه تفاسیر بگیرم ...

هرکی اومد اومد هرکی نیومد هم نیومد تو وظیفته دعوت کنی ت

بعدش تو برا دل بچت دعوت میکنی مگ برا کادوش هست.

دقیقا ادم میخاد جشن بگیره خوشحال باشه ولی ی وقتایی زهرت میکنن و من تا امروز خیلی کارا فقط بخاطر دل خ ...

اگه خوشحالتون میکنه چرا که نه؟ توی این دو سالی که گرفتاره کرونا شدیم هممون به یه ذره شادی و سرگرمی نیاز داریم 

هرکی اومد اومد هرکی نیومد هم نیومد تو وظیفته دعوت کنی ت بعدش تو برا دل بچت دعوت میکنی مگ برا کادوش ...

ن عزیزم ما تو عروسی مون کادویی جمع نشده میخاد الان جمع بشه گیرم سر جمع کادوها بشه اندازه پول کیک😂😂😂