2777
2789
عنوان

بابام از قرمه سبزیم…😔😢

294 بازدید | 26 پست

امروز مامان و بابام کار بانکی داشتن مامانم گفت قرمه سبزی درست کن 

صبح پا شدم درست کردم برگشتن تو مرحله ای بودم که لوبیارو اضاف کنم اندازه اضافه کردم از لوبیا اضاف موند مامانم اومد گفت بقیه اشم بریز 

پر از لوبیا شد😞😒

یه سری زن عموم قرمه سبزی درست کرده بود پر از لوبیا بود همه مسخرش کردن بابام تازه گفت زن عموت سلامتو میرسونه گفت اها یعنی میخوای بگی مثل قرمه سبزی زن عموم خندید گفت بیا ماساژم بده😒 

گفتم تقصیر من نبود😒اینم بگم اصلا قرمه سبزی باب میلم نبود😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم بخاطر این مسئله ناراحت شده باشی 

بابات همیشه از این رفتارا داره ؟ 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

چه بابای بامزه ای داری خدا حفظش کنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲