2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم، فقط خودت دوتومن یا با همسرت؟ 

من اصفهان دادم یکیش۸میلیون یکیشم۱۸۰۰شوهرم۱۸۰۰بعدگفت وقتی جواب ازمایشت اومد ژن هایی که توداری یاناهنجاری ها بایدشوهرت اوناراهم بده ببینیم اونم داره یانه 

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
خیلی گرونه من پرسیدم  ارث بیماری خاصی دارین؟

نه عزیزم. دوتاسقط داشتم و توی بارداری سوم ، پسرم دوازده روز پیش بدنیا اومد و دوروزه از بینمون رفت 😓😓😓 دکترم دیروز میگفتن حتما باید برای بارداری بعدی آزمایش ژنتیک بدیم

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
من اصفهان دادم یکیش۸میلیون یکیشم۱۸۰۰شوهرم۱۸۰۰بعدگفت وقتی جواب ازمایشت اومد ژن هایی که توداری یاناهنج ...

یعنی حدود ۲۰ تومن شد ؟ 

عزیزم مگه منظورت همون ازمایشی ک برای فامیل های نزدیک گرفته میشه نیس ؟؟؟ برای این ک ببینن کرونوزن ها ...

یکی هست که قبل از ازدواج میگیرن مثل اینکه، یکی هم برای قبل بارداری..‌‌من و همسرم غریبه ایم اما برای بارداری باید بدیم 

یکی هست که قبل از ازدواج میگیرن مثل اینکه، یکی هم برای قبل بارداری..‌‌من و همسرم غریبه ایم اما برای ...

پس آزمایش شما فرق داره

ایشاالله ک مشکلی نداشته باشید و ب سلامتی و شادی بچتون ب دنیا بیاد 

نه عزیزم. دوتاسقط داشتم و توی بارداری سوم ، پسرم دوازده روز پیش بدنیا اومد و دوروزه از بینمون رفت 😓 ...

اخ بمیرم  الهی چقدر سخت😭😭😭😭😭😭😭 

لطفا واسه تو دلیم یه صلوات بفرستید قشنگا❤