2777
2789
عنوان

دکتر خدیجه مینا ارتودنسی شیراز

2952 بازدید | 9 پست

متاسفانه ایشون خیلی مودی هستند و به سرعت خلق و خوی شون عوض میشه گاهی خوبن ولی ب سرعت دوباره عصبانی میشن من 3.5 سال ارتودنسی ثابت داشتم اما بعد دوسال  از اتمام ارتودنسی دوباره دندونام بهم ریخت و فعلا دوساله که پلاک (ارتودنسی متحرک) میذارم دیگه واقعا کلافه شدم جدای از غرور و بی اعصابی شون اصلا به مریض اهمیت نمیدن یه دکتر ترمیمی بهم گفت چقدر دندونات پوسیده است مگه چندسالته؟؟ درحالی وقتی ب دکتر مینا گفتم، گفتن شما فقط بلد همش بگین دندونامون پوسیده شده

اخرشم یه دندونمو عصب کشی کردم 6تا هم پر این یعنی واجعه و دکتر مینا تو طول درمان اصلا حواسش ب این نبوده 

واقعا قبول دارم حرفتو از قدیم گفتن یا رب مباد که گدا معتبر شود ! حکایت همین خانومه  هم کارش افتضاحه هم اخلاقش من بعد از 3 سال مراجعه با کلی هزینه آخر مجبور شدم دکترمو عوض کنم 4 تا دندان سالمو کشیدن لب هام تو رفته شد حتی کنار خط لبخندم یه خط جدید افتاد اصلا افتضاح الانم بین دندونام فاصله افتاده  من که حلالش نمیکنم خدا ازش نگذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکتر عالی خواستی بگو بهت معرفی کنم یه دکتر نمونه و درجه یک حرف نداره چه از نظر کار چه از نظر اخلاق خیلی هم دکتر با انصافی هست

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
منم دلم خوونه بخدا، پیش کی رفتی بعدش 

تقریبا همه ! میگن مار گزیده از ریسمون سیاه سفیدم میترسه شده بود حکایت من نمیتونستم به کسی اعتماد کنم ! پیش دکتر سخاوت و تهمتن و زارع امامی رفتم ویزیت شدم و نظراتشون رو گفتن  

بنظرم دکتر زارع امامی از بقیه خوش برخورد تر و صادق تر بود  خیلیم وقت گذاشت اگه بخوام باز درمانمو ادامه بدم خودم ایشون رو انتخاب میکنم 

دکتر سخاوت هم برخورد خوبی داشت ولی دوستم بیمارش بود ازش پرسیدم گفت پلاک های دندون من چون چسب خوبی استفاده نمیکرد سریع کنده میشدن و گفتش یه جایی روند درمانو یادش رفته بوده کلا  

انشاالله که شما پیش هر کی رفتی بهترین نتیجه رو بگیری ♥ 

من واقعا با نظرات دوستان موافقم،،اومدم اینجا ک اگر کسی قصد مراجعه ب ایشون رو داره،،در نظر داشته باشه ک معلوم نیست دوره ارتودنسی دندوناتون کی تموم میشه،،اخر کار هم شما میمونید با ی عالمه دندون پوسیده  ک تازه حالا باید یکی یکی دندونای پوسیده رو درست کنید،،من نزدیک هفت هشت تا ازدندونام دچارپوسیدگی شدن