2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد طلاقم بده

735 بازدید | 33 پست

بغد امروز به یکی گفته که به من بگه پول تو کارتم هس برا من و بچه یا نه چی بگم

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره باید خرج بچه رو بده دیگه. خودت میخوای همه رو به عهده بگیری؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بگو نه نیس هر ماه بده

ولی کارتم الان خالیه

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

ولی کارتم الان خالیه

خب نه نیس منظورم اینکه نه پولی نیس تو حسابم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برا چی میخاد طلاقت بده

تاپیکها قبلیم هست

پس امضات یه چی دیگه میگه ک... 🫤

ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی....

تو هر تاپیکی نوشتی تاپیک قبلیم هست خب بگو دیگه شونزده تا تاپیکو باید بگردیم دلیل طلاق پیدا کنیم اه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
تو هر تاپیکی نوشتی تاپیک قبلیم هست خب بگو دیگه شونزده تا تاپیکو باید بگردیم دلیل طلاق پیدا کنیم اه

کپی کردم 

بچه م دیشب زود خوابید ۵ ونیم بیدار شد  هی بهونه میگرف و گریه میکرد اونم پاشد نفرین میکرد منو و بچم که انشالله سرطان بگیرید و از این حرفا 

منم گفتم چرا اینشکلی هستی چرا فقد بلدی داد وبیداد کنی اونم داشت نماز میخونه   سنگو پرت رو سرم صورتم خونی شد 

کلا این مدتی دست بلند بکنه روم 

بعد منم کلی گریه کردم و اینو 

گفتم چرا اینکارو میکنی اگه من رو نمیخایی برو با هرکی دوس داری  سابق خیانت داره 

تازه میگه من از این حرفت ناراحتم و حق برگشتن نداری  وباید طلاقت بدم