2777
2789

بچه ها  میشه از تجربه تون بگید 

من ماشینو میخام بفروشم 

ولی از بی ماشینی واهمه دارم 

تهش اسنپ گرفتن و اتوبوسه دیگه 

میشه بگید دیگه چه تجربه بدی دارید ؟ 

وجدان کاری همیشه حرف اولو میزنه 

چرا میخواین بفروشین؟ 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مجردی یا بچه نداری شاید مشکلاتت کمتر ویا نداشته باشی

ولی اگر بچه داری اینکارو نکن ما الان چند ساله ماشین رو فروختیم واقعا با بچه اذیت شدیم

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید
سرمایه کذاری  وض مالی ام اصلا خوب نیست  شاغل هم نیستم

درسته حالا ان شاء الله بعد ها بهترشو میخرین ، گاهی خب آدم مجبور میشه عین شما ، ماشین در کل از قدیم میگن آب و اتیشه ، گاهی واقعا لازمه چون نباشه آدم گاهی لنگ میمونه ، من خودم ندارم ولی بعدا میخرم 

ولی خب مترو و اتوبوس هم بد نیست ، گاهی مجبور به استفادس آدم ، در کل فدای سرتون ماشین ، گاهی خیلی چیزا ارجعیت داره و واجب تره

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️