وای مواظبت کن خدای نکرده دوباره خارج رحمی نشی سخته..مشکلت چی بود چطور خارج رحمیو درمانش کردی
والا کلا لوله چپمو بریدن . یه لوله دارم راستم گفتن سالمه . چی بگم تو دوران تحمک گذاری رابطه مشکوک داشتم . خدا بخیر بگذرونه نمیدونم این بی بی چک چرا مثبته
والا کلا لوله چپمو بریدن . یه لوله دارم راستم گفتن سالمه . چی بگم تو دوران تحمک گذاری رابطه مشکوک دا ...
ای وای عمل شدی..مال منم چپ بود منتها هشت هفته بودمو بتامم بالای هزار بود خداروشکر لولم نترکید با امپول درمان شدم..الانم از لوله راست باردارم الحمدالله...فقط خودتو نگران نکن انشالله ک چیزی نیس اگرم باردار باشی از لوله راستته و جای نگرانی نیس
مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
ای وای عمل شدی..مال منم چپ بود منتها هشت هفته بودمو بتامم بالای هزار بود خداروشکر لولم نترکید با امپ ...
اره لوله چپمو خونریزی کرد کلا انگار از قبلم عفونت داشته. ۶هفته بودم بتام زیر هزار بود. چند وقت بعد باردار شدی ؟ من خیلی نگرانم. خدا کمکم کنه ناخاسته باردار شدم اگه باشم. لوله چپ که ندارم. لوله راستمم تو شرح عمل نوشته کاملا سالم و باز
اره لوله چپمو خونریزی کرد کلا انگار از قبلم عفونت داشته. ۶هفته بودم بتام زیر هزار بود. چند وقت بعد ب ...
من یکسالو دوماه بعدش دیدم باردارم..تا شش ماه جلوگیری داشتم ماه اول اقدام بی بیم دوخط شد ک خونریزی کردم بعدش شد بارداری الانم..نگران نباش یک لوله سالم داری باردارم بشی راحتی..راستی درد هنگام دفع تو توالت نداشتی
مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥