2777
2789

سلام دوستان شرط ازدواج منو همسرم ترک کردن سیگارش بود بهم گفت ترک کرده نزدیک دو سال پیش الان نه ماه از عروسیمون میگذره چند وقته آخرشب میره بیرون به بهانه پیاده روی یا مغازه میاد لباسهاش بوی دود میده یکی دو دفعه گفتم گفت بقیه کشیدن الانم رفت بیرون اومد لباس بوی دود میده 

بهش بگم میدونم که هنوز سیگار میکشه 

یا هیچی نگم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم همین شرطو گذاشتم. حتی خواست دست رو قران بذاره ک حرفشو قبول کنم ولی من نذاشتم و ب حرفش اعتماد کردم

حالا فکر کنم ۵یا ۶ماهه ک میکشه و نمیگه ولی نمیخوام ب روش بیارم. دیگه خسته شدم. انقد بکشه ک خفه شه. دیگه اعصابم نمیکشه

خودتو خسته نکن

خانه پِدَری بِهِشتِ این دُنیاست..
عزیزم منم همین شرطو گذاشتم. حتی خواست دست رو قران بذاره ک حرفشو قبول کنم ولی من نذاشتم و ب حرفش اعتم ...

وقتی میکشن حداقل بگن چرا مارو ساده لوح فرض میکنن و تا بهشون میگیم هزارتا دلیل میارن که نه نکشیدیم بگن ما از شک در بیایم بعد برن بکشن 

وقتی میکشن حداقل بگن چرا مارو ساده لوح فرض میکنن و تا بهشون میگیم هزارتا دلیل میارن که نه نکشیدیم بگ ...

نه عزیزم اینجوری پیش ما راحت میکشن. همینکه نمیگن خداروشکر

من لباسشو تمیز میکردم اتفاقی دیدم پاکت تو جیبشه از اونروز چک میکنه اگه باشه نصفشو برمیدارم خورد میکنم از حرصم

اینجوری باز اروم میشم  

نه عزیزم اینجوری پیش ما راحت میکشن. همینکه نمیگن خداروشکر من لباسشو تمیز میکردم اتفاقی دیدم پاکت تو ...

خونه نمیاره میره دم مغازه یک نخ میخره میکشه میاد خونه میره توالت نیم ساعت میشینه که هواکش توالت بو رو از لباسش ببره 😅

حرصم میگیره منو احمق فرض میکنه 😠

خونه نمیاره میره دم مغازه یک نخ میخره میکشه میاد خونه میره توالت نیم ساعت میشینه که هواکش توالت بو ر ...

اره مثلا مسواک میزنم. شوهر من اگه ادم بود ک منو با این کارا حرص نمیداد. 

من بشدت عصبی میشم ولی چاره ای ندارم جز حرص کشیدن. خدا خودش کمکمون کنه

منم الان تو دلم آشوبه تازه باردار هم شدم هی به خودم میگم اروم باش خوب نیست اما نمیشه 

هی میخوام برم بگم نمیگم خود خوری میکنم

منم الان تو دلم آشوبه تازه باردار هم شدم هی به خودم میگم اروم باش خوب نیست اما نمیشه  هی میخوا ...

گلم حرص نخور سمه برات. پس بهش بگو ک بارداری و بوی سیگار اذیتت میکنه. بگو وقتی میکشی متوجه میشمو حرصم میگیره. باید مراعات کنه. یا اینکه سعی کن بیخیال باشی

نباید دل اشوبه داشته باشی