2777
2789

ای خدا چقدر دوری و فراق عزیزان سخته 

دارم میمیرم خسته شدم از بی پدری 

پس کجاست که میگن خدا خیلی هوای ایتام رو داره

درسته از نعمتی محرومشون میکنه 

اما جاهای دیگه جبران میکنه 

چرا همش الکی گول این مدل حرفارو خوردیم 

حق داری خدا بهت صبر بده الان حالت خوب نیست.

منم وقتی حالم بده دنبال مقصر میگردم،ولی نگران نباش خدا هوامونو دارع

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خدا بهت صبر بده الان حالت خوب نیست. منم وقتی حالم بده دنبال مقصر میگردم،ولی نگران نباش خدا ...

التماس دعا عزیزم 

خیلی توی عذابم 

توکل بر خدا ارحم الراحمین

التماس دعا عزیزم  خیلی توی عذابم  توکل بر خدا ارحم الراحمین

محتاجیم به دعا عزیزم❤

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده.

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
منم الان ۲۵ روزه مثل توام 😞😞😞 از زمین زمان گله دارم میگم چرا بابای من  بابایی که   ...

اخی فدات بشم   داغون کنندس داغ عزیزان

خدا رحمتش کنه عزیزم 

خدا بهتون صبر بده انشاءالله

چجوری فوت کردن

اصلا اصلا عزیزم هیچ چیزی نیست داغونم    

می شه بگی چند سالته وپدرت چند سالش بود فوت کرد پدرمن ۴۳ سالش بود ۵/۱۵ همین سال نحس کرونا گرفتم ناغافل رفت خودم ۲۳ سالم هست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
منم الان ۲۵ روزه مثل توام 😞😞😞 از زمین زمان گله دارم میگم چرا بابای من  بابایی که   ...

چقدر دختر دلشکسته بی بابا اینجاست کاش می شد پش هم می نشستیم وخوب با دل پز کنارهم گریه می کردیم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
می شه بگی چند سالته وپدرت چند سالش بود فوت کرد پدرمن ۴۳ سالش بود ۵/۱۵ همین سال نحس کرونا گرفتم ناغاف ...

اخی اخی عزیزم چقدر جوان خیلی سخته داغونین الان

من تاپیک هام هستن عزیزم ۳۳سالمه و بابام ۶۲ اما خیلی جوان بود من و.بابام مثل دوتا رفیق بودیم 

همه به من حسودی میکردن میگن بابات اخلاق جوانان داره 

همه از رفتنش ناراحتن بمیرم بمیرم براش