2777
2789
عنوان

Iui

68 بازدید | 8 پست

سلام. دوستان کسی درباره آی یو آی اطلاعات داره سوالی بپرسم؟

میخوام بدونم اول باید مرد آزمایش بده و جواب اون بیاد من کار زن شروع میشه و میره اتاق؟ یا هر دو همزمان

اول مرد ازمایش میده اسپرم رو به اصطلاح شست‌وشو میدن بعد یکی دو ساعت شما باید بری برای انتقال 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اول مرد ازمایش میده اسپرم رو به اصطلاح شست‌وشو میدن بعد یکی دو ساعت شما باید بری برای انتقال 

مطمینی؟ چون من یه پسر ۴ ساله هم دارم باید اونم ببرم کسی نیست نگه داره.میخوام مطمین باشم من و همسرم کار موازی نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمینی؟ چون من یه پسر ۴ ساله هم دارم باید اونم ببرم کسی نیست نگه داره.میخوام مطمین باشم من و همسرم ک ...

بله خودم انجام دادم 

از مرکزی که میخوای انجام بدی بپرس حالا ممکنه هر آزمایشگاه زمانش فرق کنه

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
ممنون عزیزم . نتیجه گرفتی؟

خواهش میکنم 

ن متاسفانه.

ان شالله به زودی مادر میشی عزیزم مطمین باش

ممنونم عزیزم ان شاءالله 🌼

الهی که شما نتیجه بگیرید