2777
2789

تا پسرمو میبینم عذاب وجدان میگیرم آخه رفتم دکتر کلی نصیحت کرد که شیر مادر باید بدی و الکی میگی شیر نداشتم 

بچت باهوش نمیشه ،ممکنه در آینده چاق بشه و ...

ولی بخدا من عمدا اینکارو نکردم هم شیرم کم بود هم اینکه یه اتفاقی افتاد استرس گرفتم کلا شیرم خشک شد پسرم دیگه سینمو نگرفت😔😔😔

ازدستی ک نکردی ناراحت نباش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چرت و پرت گفته 

خیلیا شیر خشک میخورن هم باهوشترن هم قدشون بلندتر 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم ۴ماهشه! فقط ۲ماه شیرخودمو دادم بعدش خودم قطع کردم! شیر خشک میدم!  دیگران چ آخه

الان مرغ شده مصنوعی غذاها شده مصنوعی اون شیری ک میخاستم بدم میشد مصنوعی چ فرقی با شیرخشک داشت اخه

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

واقعا به چشم دیدی باهوش میشن؟ پسرم هفت ماهشه

هوش عزیزم تا اونجایی که من میدونم ارثیه 

و کسایی  رو که دور و برم شیر خشک خوردن همشون باهوشن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وا این چه حرفیه شیرخشک اگر مضر بود برای بچه تولید نمیشد خیلی هم مغذیه 

می‌گفت پروتئینش از شیر مادر بیشتر و تمام املاحش میزانش در صد گرم با شیر مادر فرق می‌کنه

شیر مادر باعث میشه بچه قوی تر بشه در برابر بیماری ها و ایمن بشه 

می‌گفت پروتئینش از شیر مادر بیشتر و تمام املاحش میزانش در صد گرم با شیر مادر فرق می‌کنه شیر مادر با ...

بیخیال بابا الان من شیرمادر خوردم کجام باهوشه 

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

منم نداشتم شیر. 

ولی تا میتونی سوپ قلم، سوپ مرغ ، حریره بادام ، شیر بادام 

کاچی با کره محلی ، عصاره گوشت ، گوشت چرخ کرده گوسفندی  (گاو نه) کلا غذاهای مقوی حتما درست کن 

ویتامین آ هم فراومش نشه.

ببخشید لیستم خیلی بلند بالا شد🌹🌹🌹

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇