2777
2789
عنوان

گروه خونیم نمیدونم چیه

80 بازدید | 6 پست

من هفت ماه عروسی کردم آزمایش قبل عقد دادیم نمیدونم چطور شده نمیدونم گروه خونیم چیه شوهرم a+من فک کنم a_به نظرتون به مشکل نمیخوریم البته اینم بگم گروه خونی همه خانوادم a+من حدسی میگم a+هستم چیکار کنم اجرتون با خدا کمکم کنید میخوام اقدام کنم ایا گروه خونی به بچه ربط داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شایدم o باشی

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

منفی باشی روگام باید بزنی

در ضمن تو چکاپ بارداری دکتر برات مینویسه 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اگه همسرت مثبت و خودت متفی باشی بله ممکنه بدن به جنین واکنش بده ..تو اولین ازمایشات بارداری ازمایش گروه خونی هم مینویسن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴