2777
2789
عنوان

اگه برگردین...

190 بازدید | 20 پست

اگه برگردم به چند سال قبل تر........

خودتون جای خالی رو پر کنین

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

دلم نمی خواد برگردم چند سال قبل ولی اگه برگردم تلاشم رو چندین برابر میکنم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمو میکشتم تا الان راحت بودم

خدانکنه ❤ بهتر که نکردین

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اونقدر پشت کنکور میموندم تا برم تربیت معلم  برا ادمهایی که منو بی ارزش کردن ارزش قایل نمیشدم&n ...

ای بابا عزیزم 🤕

اگه قرار بود برگشتی ب عقب باشه برمیگشتم ب دورانی ک توشکم مامانم بودم و همونجا خودمو با بند ناف حلق اویز میکردم

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
اگه قرار بود برگشتی ب عقب باشه برمیگشتم ب دورانی ک توشکم مامانم بودم و همونجا خودمو با بند ناف حلق ا ...

خدانکنه ابجی ناشکری نکن 💔🤕

😔😔😔

ناراحت نباش ایشالا خدا عوضشو جای دیگه درمیاره