2777
2789
عنوان

آقایوون بیان جواب بدن لطفا.....

332 بازدید | 35 پست

ی آقامیشه همزمان دونفرودوست داشته باشه...

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

ده نفرم میتونن

دلشون دریاس😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده نفرم میتونن دلشون دریاس😁

چ بد

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

عاشق نیست که فقط دوس داره .هر کدوم یه امتیاز مثبت براش دارن .متاسفم براش ولی ایشش😐⁦✌️⁩

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
تو بگو صد نفر  دلشون از دریا گذشته اقیانوسیه واسه خودش

دوس داشتن واقعی

اره صد نفرم میتونه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اقا تاپیکت تکراریه 😩😩😩

مهم تکراریش نیست میخام بسنجم ببینم مردوفاداره یازن 

به قول دوستم اگه یه دختری واقعاً عاشق یه پسر باشه حتی بوی جوراباش هم براش جذابه و برعکس 😐😐😐

عشق کورشون میکنه و بجای نقاط ضعف نقاط قوت میبینن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊