2777
2789
عنوان

بینی عملی ها یه لحظه میاید لطفا

3084 بازدید | 23 پست

بچه هایی که تجربه عمل بینی داشتین بعد برداشتن چسب و قطع کردنش بینیتون ورم کرد و بد شکل تا یه مدتی؟من الان بعد یک ماه و نیم چسبمو قطع کردم قبلش خوب بود ولی چسبمو برداشتم یهو کلا یه شکل دیگه شد گنده شد و بی مدل قواره🥺عادیه این؟؟

🌸💕

باید میرفتی معاینه عزیزم دوباره چسب بزن من هنوز بعد یکسال و نیم گاهی چسب میزنم🤦

من بینی خیلی ظریفی داشتم دکتر خودش گفت دیگه نزن فقط شبا سر بینیت بزن چسب زدن زیادم اخه جواب عکس دارع

🌸💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم که دکتر گفت دیگه نزن نیازی نداری  خب چون بعد چسب شنیدم خیلی ورم میکنه بینی شما اینطوری نب ...

نه ولی خود دکتر بهم گفت اگه هر موقع ورم کرد چسب بزن تا اکی بی شه یا اگه مدت طولانی ماسک‌ میزاری چسب بزن که فرمش خراب نشه

حتما برو دکتر پیگیر شو اصلا نباید تغییر شکل بده اگرم داد تا فرصت هست برای ترمیم اقدام کن چون ترمیم گ ...

خیلی سر بینی ام ورم کرده شما بعد قطع چسب بینیت باد نکرد ورم نکرد؟؟تهرانه دکترم باید مرخصی برم🥺

🌸💕

نه ولی خود دکتر بهم گفت اگه هر موقع ورم کرد چسب بزن تا اکی بی شه یا اگه مدت طولانی ماسک‌ میزاری چسب ...

به من گفت موقع پریودی چیزی و شبا سر بینیت چسب بزن 

من روزی یک ساعت اینطورا ماسک میزنم البته بدون سیم ای که سرش هست 

و گشاده ماسکم 

استرس گرفتم اینطوری گفتین

🌸💕

نه ولی خود دکتر بهم گفت اگه هر موقع ورم کرد چسب بزن تا اکی بی شه یا اگه مدت طولانی ماسک‌ میزاری چسب ...

عزیزم پروفایل خودتونید؟

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

میشه عکس بذاری ببینیم🙏

منم فقط۲ ماه چسب زدم بخاطر اینکه دوس نداشتم تو محل کارم تو چشم باشم و...

اره تقریبا ۶ ماهی ورم داشت ،الانم گاهی بخاطر سینوزیتم ورم میکنه ولی مواقع عادی سایز و فرمش خوبه