2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

93 بازدید | 15 پست

من میخواستم واسه بارداری اقدام کنم ولی بخاطر ترس از کرونا و دودل بودنم دست نگه داشتم که حداقل بتونم 2 دوز واکسن بزنم الان که مدتیه اعلام کردن شرایط خوبه خواستم اقدام کنم 

که بازم اخبار های جدید در مورد کرونا شروع شد که من به وحشت افتادم 

شما جای من بودین چی کار میکردین؟ 

اقدام میکردم

خودمم بعد ۵سال میخولم اقدام کنم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واکسن نزدی بهتره دو دوز رو بزنی بعد بری دکتر چکاپ بشی آزمایش سونو بده شوهرتم ازمایش بده بعد  ...

دو دوز واکسن زدم چکابم انجام میدم 

ولی از ترس کرونا همش میلرزم

دو دوز واکسن زدم چکابم انجام میدم  ولی از ترس کرونا همش میلرزم

پس چه ترسی عزیزم این همه بچه دنیا اومد تو کرونا با خیال راحت اقدام کن معلوم نیست که کی بگیره من یه ساله در تلاشم انشالله برای شما زود جواب بده 

شما بچه هم دارید  من اگر خدا بخواد بارداری دومم میشه

نه من بچه ندارم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
منم نگران بودم  ولی الان پسرم ۲ ماه وخرده ای داره😊

کاری کردی برای پسردار شدن

واس اولی رژیم رعایت کردم

حتما باید روزای تخمک گذاری باشه یا رژیم تنها هم میشه؟