2777
2789

چی عادی بشه؟من دو ماه پیش رفتم سونو سینه راستم چند تا فیبروادنوم بود دکتر گفت چون بچه از شیر گرفتی طبیعیه و ممکنه بعد یکسالم بیشتر از این شه اما درد اینا ندارم و نگفت که دارو باید بخورم یا نه

شما اطلاعی دارین از فیبروادنوم یعنی چی برا من گفت همشون خوش خیمن 

[QUOTE=216999737]چی عادی بشه؟من دو ماه پیش رفتم سونو سینه راستم چند تا فیبروادنوم بود دکتر گفت چون بچه از شیر گرفتی ط ...[/QUOTE

منم دوماه پیش رفتم گفتن سینه چپم داره اما هنوز بعد از دو ماه حالم گرفته ست 

اره دکتر درست گفته خوش خیم هستن و شش ماه یه بار باید سونو بدی که چک کنی بزرگ نشن

میشه لطفا برای حاجت دل خودم و خودت یه صلوات بفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی عادی بشه؟من دو ماه پیش رفتم سونو سینه راستم چند تا فیبروادنوم بود دکتر گفت چون بچه از شیر گرفتی ط ...

برای شما هم توی سونو نوشته بود همانند  فیبروادنوم ؟

برای شما هم توی سونو نوشته بود همانند  فیبروادنوم ؟

نه گفته توده خوش خیم همه توده هایی که ذکر شدن از نوع فیبروادنوم هستن و دکتر گفت هیچ خانمی نیست بیاد سونو و توده یا کیست نداشته باشه چون سینه همش رگ و ریشس و برا بارداری و شیر دهی هورموناشون تغییر میکنه

دیگه اطلاعی ندارم و خودمم کلی استرس دارم اما دیگه همه چیو به خدا سپردم انشاالله که چیز بدی نیست

نه گفته توده خوش خیم همه توده هایی که ذکر شدن از نوع فیبروادنوم هستن و دکتر گفت هیچ خانمی نیست بیاد ...

توکل بر خدا 

من یه نفرو میشناسم تو یکی از سینه هاش ۱۳ تا داره تو اون یکی ۱۰ تا

سلام منم ۲ ماهی میشه متوجه شدم ک فیبروادنوم دارم چون وسواس فکری ام دارم خییییلی اذیت شدم و میشم کارم ...

اصلا و اصلا و اصلا نگران نباش عزیزم

توکل کن به خدا

ممنونم عزیزم  شما خودتون لمس میکردید؟ من تو چکاپ متوجه شدم و اینکه هر چند ماه واسه چکاپ میرید ...

نه عزیزم من فقط سینه م درد گرفت رفتم سونو نشون داد

گفتن ۴ماه یا شش ماه

اما من بیخیال شدم و اقدام کردم برا بارداری 😁

ممنونم عزیزم  شما خودتون لمس میکردید؟ من تو چکاپ متوجه شدم و اینکه هر چند ماه واسه چکاپ میرید ...

عزیزم اگه خیلی استرس داری و وسواس فکری بهت توصیه میکنم تو کروم سرچ کن بزن سایت داداش رضا

حتما حتمل برو بخون مطالبشو