2777
2789

سلام 

دوستان بچه ی یکی از نزدیکان من علاعمی داره که منو نگران کرده اینجا میگم اگر کسی میتونه راهنمایی کنه که ممکنه مشکل اتیسم داشته باشه یا خیر؟مادرش هم خودش یک بیماری داشت تازه جراحی کرده ومشخصه اطلاعاتی نداره منم نمی دونه که چه کار کنم چون میترسم حرفی نزنم وسن طلایی که میگن میشه روی بچه ها کار کرد از دست بره واز طرفی میترسم عنوان کنم ومادرش ناراحت بشه 

علاعمی که داره وقتی ماشین شارژی یا سه چرخه باشه برش می گردونه وتایرش رو می چرخونه اگه ماشین لباسشویی ببینه میشینه نگاهش میکنه ،کم حرف میزنه وخیلی تکراری حرف میزنه مداوم میپرسه این چیه هرچی جواب میدی باز میپرسه یا میگه مامان کجاست حتی بعضی مواقع داره مامانش رو میبینه ومیگه کجاست الان سه سال ونیمشه ولی موفق نشدند از پوشک بگیرنش واصلا همکاری نمیکنه 

وقتهای که هیجان‌داره بالاوپایین میپره وبال بال میزنه ویا دور اتاق میدوه توی حیاط با دوچرخه مداوم دور میزنه به شدت به گوشی موبایل وبازیهاش علاقه داره اما نکاتی مثبت اینکه ارتباط چشمی برقرار میکنه واز لمس شدن بدش نمیاد حتی خیلی دوست داره بوسش کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 نفر رو توي سايت ميشناسم كه بچه هاشون اتيسم دارن نميدونم  راصي هستن كه تگشون كنم يا نه

اگه تونستین یک پیام بدین بهشون اگه توی لیست دوستانتون هستند آدرس این تاپیک رو بدین اگه دوست داشتن راهنمای کنن

تشخیصش سخته ما نمیتونیم باید متخصص تشخیص بده خیلی از کار هایی که گفتید بچه های عادی هم من دیدم که ان ...

اره شایدهم چیزیش نیست وتاثیر کرونا وقرنطینه هم میتونه باشه اما خوب شاید یک متخصص ببینه بهتر باشه یا مثلا چیزی بخواد نمیگه من اینو میخوام اسمش متینه میگه متین آب می خواد 

اگه تونستین یک پیام بدین بهشون اگه توی لیست دوستانتون هستند آدرس این تاپیک رو بدین اگه دوست داشتن را ...

اسم يكيشونو ميگم خودتون بريد تاپيكاشو بخونيد، در مورد اتيسم هست

از اون خانم هم سوال ميكنم، اگه راصي بود تگش ميكنم

اسم اولي:سارا(مامان_امير_پرهام) 1