2777
2789
عنوان

تب کودک یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 15253 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره منم یه بار ۵_۶روز تب داشت بهش مرتب بروفن میدادم هم درد بدنشومیگرفت هم تبشو پایین میاورد کم کم کمش کردم مثلا روزهای اول هر ۶ ساعت بود بعد هر ۸ ساعت میدادم بعدشم هر ۱۲ ساعت یهو قطعش نمیکردم که گناه داره یکم دردشو بگیره

الهی خدا سلامتی بده  هیچ علایم دیگه ای نداره جز همین بیقراری و تب

ممنون عزیزم همچنین

بچه من توخونه خوب بود اما تو بیمارستان بخاطر محیط و ترسش خیلی بیقراری میکرد

سعی کن ارومش کنی تا چن روزی بگذره

اختمالا یا ویروسه ک باید دوره ی خودشو طی کنه یا بخاطر دندونشه

تو فقط مراقبت کن تبش بالا نره

عزیزم دندون به هیچ وجه تب نمیاره این همه متخصصان کودک میگن دندون هیچ تبی نداره. چقدرم دارو داده واسه کودک ۱ ساله. گوش دخترتو چک کرد؟ دختر من ۱۰ ماهگی اینجوری شد تب کرد یه پزشک گوششو چک نکرد باز فرداش رفتیم از تب بالا دیدن عفونت شدید گوش بود. یبارم ۱۵ ماهگی تب کرد شدید دو روز بعد اسهال و استفراغ که بستری کردیم ویروس بود 

اگه آبش زیاد شد شیاف هم بهتر از قرص عمل می‌کنه دونه ریز بدنش نریخته؟؟

یه بار بدن دخترم دونه ریز ریخت من فکر میکردم عرق سوز شده آبش هم خیلی رفت بالا تا رسوندن دکتر دارو دادن بعد که بردمش دکتر گفتن یه چیزی مثل آبله هست فقط تب دداره

ممنون عزیزم همچنین بچه من توخونه خوب بود اما تو بیمارستان بخاطر محیط و ترسش خیلی بیقراری میکرد سعی ...

میفهمم چی میگی  من دختر دنیا اومده بود زردی گرفت اسیر بیمارستان بودیم اونقد دکتر ازمایش داده بود که خود پرسنل ازمایشگاه دعوامون کردن که چرا شما اینقد از این بچه خون میگیرید دکترش رو عوض کنید 

دکتر رو عوض کردیم فامیدیم زردی شیر مادر میگرفت بچه شیرم رو قطع کردم بچم خوب شد

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
عزیزم دندون به هیچ وجه تب نمیاره این همه متخصصان کودک میگن دندون هیچ تبی نداره. چقدرم دارو داده واسه ...

😑😑😑

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
عزیزم دندون در اوردن اصلا تب نداره فوقش یکم بدن گرم میشه...یا رزولا یا کرونا یا دلیل دیگه ای داره حت ...

کاش مادر ها بیشتر کتاب بخونن کتابای کودک مثل ماماندکتر  از دکتر ظریفی. بخدا هیچ دندونی تب نداره ولی مردم زیر بار حرف متخصصین علمش نمیرن