2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دنیا جهان‌بخت مال خودشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 32 پست
عزيزم خيلى شرايطت سخت بوده بايد يه خون ميريختى واسه سلامتى بچت بعدم دكترت كاربلد نبوده كه شكمتو زيا ...

گوسفند قربونی کردیم عزیزم‌

. دکترم از دکترای درجه یک رشت. ولی گفتن توی سه دقیقه باید بچه بدنیا بیاد. برش رو زیاد زدن تا بتونن نجاتش بدن..  تا چشم بهم زدم بچه دنیا اومد.  شوهرم هنگ بود اصلا..  هنوز که یادم میاد تنم تیر میکشه. 

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا این کجاش عجیبه چرا دنبال مردمین اخه چراقضاوت میکنین

من رفتم سزارین حالا ارایش انچنانی نداشتم ولی بخودم رسیده بودم رفتم اتاق عمل بچم ب دنیاامد بغلم دادم فکنم یک دقیقه پیشم بود شوهرمم ازش فیلموایناگرفته ی دوساعت بعد عمل سرم بهم وصل بود گرفتن خونریزیم زیادنداشتم خیلی راحتم بابخیم راه رفتم خودم میرفتم دستشویی درد داشتم اما همش میگفتم ندارم کلا سزارین خیلی راحتی داشتم....سردخترم سزارین سختی داشتم....بستگی ب ادما دارع